Novakov trener

Ivanišević stao u obranu Đokovića: Ima krivi stav i bilo bi dobro da se promijeni

Novak Đoković i Goran Ivanišević
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.09.2019.
u 22:42

Hrvatska teniska legenda već nekoliko mjeseci svojim savjetima pomaže prvom igraču svijeta

Goran Ivanišević je uoči ovogodišnjeg Wimbledona ušao u stožer Novaka Đokovića. Hrvatska teniska legenda već nekoliko mjeseci svojim savjetima pomaže prvom igraču svijeta.

Ovaj put je Goran odgovorio Australcu Nicku Kyrgiosu koji svako malo proziva Đokovića. Ivanišević je za britanski Telegraph komentirao izjavu australskog tenisača kako 'Novak ima potrebu da ga svi vole'.

- Ništa loše Novak nije učinio. Nick bi trebao voditi računa o sebi, jer dosad je mogao biti među petoricom najboljih tenisača. A mogao je osvojiti i Grand Slam. No takvim svojim stavom to nikada neće postići. Za njega bi bilo dobro da se promijeni - rekao je Goran Ivanišević.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
18:13 26.09.2019.

Ivanisevic je nedavno izjavio da Kyrgios treba tenisu, jer je tenis dosadan sport. Odjednom je promjenio misljenje?

SK
strogo kontrolirani vlakovi
00:29 25.09.2019.

Kakva bi netko trebao biti budala, da ne uživa u igri i dosjetkama Novaka i Gorana. Obojici želim sve najbolje i da ostanu još dugo luckasti. Dobro im more i vjetar u jedra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije