Trener modrih Branko Ivanković jučer navršio 53 godine i pritom najavio

Ivanković: I dogodine ću slaviti u Dinamu

ivankovic-txt.jpg
import
28.02.2007.
u 19:22

Rijetki su treneri koji uspiju povezati dva rođendana na Dinamovoj klupi. A Branko Ivanković, od jučer 53-godišnjak, najavljuje:
- I dogodine ću rođendan slaviti u Maksimiru, kao trener Dinama! A moji u klubu otišli su još dalje, tvrde da ću ovdje slaviti još barem pet godina. To znači da nas čeka berba trofeja, proljeće u Europi...

Ivanković je prije točno godinu dana čučao u Teheranu, na 52. rođendan nije si mogao priuštiti ni čašu vina, ni komadić odojka. A jučer je sve nadoknadio; ujutro je počastio društvo u varaždinskoj “Contri”, a u maksimirskoj press-loži najprije su u delicijama uživali igrači, potom ljudi iz vodstva kluba, pa sve Dinamove službe. Novinare će počastiti u petak.

Cijenimo Varteks
A jesu li igrači nešto poklonili treneru za 53. rođendan?

- Njihov najljepši dar bila je pobjeda nad Hajdukom - uzvraća trener. 

Uoči jučerašnjeg “uklizavanja” prema švedskom stolu, Dinamovi igrači i stručni stožer analizirali su spomenutu utakmicu s Hajdukom i upoznavali se s vrlinama i manama Varteksa.

- U derbiju smo napravili mnogo dobrih stvari - naglašava Ivanković. - Nastojat ćemo sve ponoviti u Varaždinu. Običaj je da uoči svake utakmice analiziramo način igre suparnika, pa smo dosta vremena posvetili Varteksu.

Ivanković ima Varaždince u malom prstu, ali ništa ne prepušta slučaju.

- Oni su izgubili Jerteca i Pokrivača, ali su se ipak pojačali. Momčad koja ima Lučića, Ivančića, Mujanovića, Golika, Ipšu, Semlera..., zaslužuje respekt, a Šafarić je igrač koji može igrati u svakoj momčadi Prve HNL. No, naš cilj je i sada jasan; želimo nastaviti pobjednički niz.

Po desetu pobjedu
Ivanković će u subotu loviti desetu pobjedu na klupi Dinama, prvu nad klubom u kojem je počeo prvoligaški uspon. Upravo je Ivanković, prije petnaest godina, na klupi Varteksa deklasirao modre u Varaždinu s 4:0. Jedan je to od najtežih i najbolnijih Dinamovih poraza u HNL-u.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije