PRESS Treneri su svaki zasebno izašli pred novinare

Ivanković: Igra europske razine

spo_ivanko.jpg
import
15.03.2007.
u 01:26

Hajdukov trener Zoran Vulić ovaj put se ponio gospodski i pojavio se na konferenciji za novinare poslije maksimirskog poraza.
Nije, doduše, sjedio u društvu s Dinamovim trenerom, ali ga je, tvrdi Branko Ivanković, pozdravio prije utakmice. Je li ovo ipak znak normaliziranja odnosa dvaju trenera?
Branko Ivanković uživao je u svome remek-djelu, najboljoj utakmici otkad vodi Dinamo. Rijetki su treneri modrih koji su u tako kratkom razdoblju dva puta bacili Splićane na koljena, uz toliko očitu razliku u klasi.

- Vrlo sam zadovoljan pobjedom, ali i igrom - naglasio je Ivanković. - Bolje smo igrali u prvom poluvremenu kad smo imali i više prigoda. Imali smo stalnu inicijativu, pokazali smo snagu i atraktivnost.

Niste zadovoljni realizacijom?
- Volio bih da smo postigli još poneki pogodak. No, ne vidim u tome problem. Važno je da mi stvaramo šanse, a pogodci će doći. Zaista ne mogu ništa zamjeriti svojim napadačima jer su sve napravili kako treba, no vratar  Balić bio je najbolji igrač gostiju.

Modri favoriti
Dinamo kod vas nikada nije ovako dobro igrao?
- S ovom utakmicom sam do sada najzadovoljniji. Imali smo sve što prava, ozbiljna momčad mora imati. Bila je to igra visokog standarda, nogomet na europskoj razini.
Dinamo je već u finalu?
- Ne, to ne bih izjavio ni da smo pobijedili s 2:0. Veseli me što nismo primili pogodak i u Split odlazimo kao favoriti. Baš se veselim toj utakmici.

Tko finalist - otvoreno
Ivanković nije želio dolijevati ulje na vatru, pa je pomirljivo prokomentirao odvojene trenerske press konferencije.
- Bolje je da smo pred vama pojedinačno kako bismo mogli biti bolje usredotočeni na vaša pitanja.

Zoran Vulić konstatirao je da je Dinamo zasluženo slavio, ali da Hajduk ima aktivan rezultat, koji mu daje šansu za prolaz u finale.

Tko je po Vulićevu mišljenju favorit?
- Ona momčad koja je zabila gol više.
Hajduk je opet ostao dužan?
- Ne kao u nedavnoj prvenstvenoj utakmici. Ovdje smo još u igri, i pitanje finalista i dalje ostaje otvoreno - zaključio je Zoran Vulić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije