DINAMO Poremećen je zacrtani ritam u gustom rasporedu

Ivanković: Odgoda nam uopće ne odgovara

Foto: Goran Kovačić
import
26.10.2008.
u 20:36

Nakon što je susret 12. kola Prve HNL između Rijeke i Dinama na Kantridi odgođen zbog nagle viroze koja je desetkovala modru momčad, Dinamov trener Branko Ivanković bio je vidno neraspoložen i nervozan:

- Svjesni smo da će biti različitih priča i insinuacija, međutim to nas ne zanima. Silno smo željeli igrati, ali najvažnije je zdravlje igrača. Odgodom smo si samo zakomplicirali život jer nam je poremećen zacrtani ritam rada u ionako zgusnutom rasporedu – kaže Ivanković.

Zanimljivo, među oboljelima bila su i oba vratara, Kelava i Lončarić. Butina je otprije ozlijeđen, tako da bi – da se igralo – na vrata morao stati trener vratara, Mario Jozić:

– Bio sam spreman, a odgoda mi je odnijela jedinstvenu priliku da ove sezone stanem između vratnica – našalio se Jozić u Dinamovu gorkom trenutku u Opatiji.

Trener plavih Branko Ivanković odredio je i sastav za utakmicu s Rijekom, no viroza je uništila svlačionicu. Da petorica igrača nisu oboljela u Opatiji, Dinamo bi na Kantridi istrčao u sljedećem sastavu: Lončarić – Etto, Lovren, Carlos, Ibanez – Tomić, Hrgović – Suarez, Morales, Mandžukić – Balaban. Vidjeli smo tu postavu na papiriću koji je Ivanković dao glasnogovorniku Adi Kožulu, koji je taj sastav trebao prijaviti u zapisnik utakmice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije