DINAMO Strateg modrih pred najvećim izazovom karijere

Ivanković: Vulić me nema s čime iznenaditi

12.03.2007.
u 18:36

Dinamov strateg Branko Ivanković ima povijesnu priliku proširiti listu trenera koji su u Maksimir donosili dvostruke krune. Uspjelo je to do sada samo Zlatku Kranjčaru (1996. i 1998.) te Ottu Bariću (1997.), a oba ta velika prethodnika u kupu su imali lakše zadaće od Ivankovića jer nisu igrali protiv Hajduka. Ivankovića Splićani ipak ne zabrinjavaju.

Nisam bahat i arogantan ako kažem da me ne mogu iznenaditi kaže Dinamov trener. Neugodno me može iznenenaditi samo moja momčad, u što ipak ne vjerujem. Naš je cilj jasan: želimo dvostruku krunu i sve ćemo učiniti da je osvojimo. Dinamo ima kvalitetu za taj pothvat. Ivanković kaže da će ova utakmica biti psihološki lakša nego prethodna u prvenstvu kada se imperativno tražila pobjeda.

Tu smo utakmicu odigrali vrlo dobro, o čemu govori i podatak da je Hajduk prvi udarac prema našem golu uputio poslije 70. minute. I ovaj put tražim stalne napade, fanatizam u igri, ali i strpljenje. Modri na Bjelolasici Ivanković priželjkuje pun stadion i poziva Zagrepčane da pomognu Dinamu, ali i u razminiranju Hrvatske.

Akcija "Kvadrat mira" jučer je nastavljena na četiri Inine benzinske postaje u Zagrebu gdje su Dinamovi igrači točili gorivo Zagrepčanima i dijelili im ulaznice. Dinamovci će sljedeći tjedan, 20. ožujka, igrati prijateljsku utakmicu u Gospiću, a potom će produžiti na Bjelolasicu gdje će trenirati do subote kada će se vratiti u Zagreb na utakmicu Hrvatska Makedonija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije