Lake Louise

Ivica Kostelić 23. u superveleslalomu, Natko 47.

Ivica Kostelić (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.12.2013.
u 22:52

U ukupnom poretku vodi Svindal s 200 bodova ispred Austrijanca Marcela Hirschera (160) i Amerikanca Teda Ligetya (124)

U prvom ovosezonskom superveleslalomu Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu pobijedio je Aksel Lund Svindal. Norvežanin je slavio ispred Austrijanaca Matthiasa Mayera (+0.24) i Georga Streitbergera (+0.32)

Ivica Kostelić je startao sa startnim brojem 27 i zauzeo je vrlo dobro 23. mjesto sa zaostatkom od 1,74  sekunde za pobjednikom Svindalom  te je tako osvojio novih 8  bodova  i sa ukupno 82 boda trenutno zauzima 7. mjesto u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Nakon jučerašnje nezgode, Natko Zrnčić-Dim sa startnim brojem 56 završio je utrku na 47. mjestu sa zaostatkom od 2,75 sekunde.

U ukupnom poretku vodi Svindal s 200 bodova ispred Austrijanca Marcela Hirschera (160) i Amerikanca Teda Ligetya (124).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije