Val d'Isere

Ivica se nada bodovima, a Natko sanja ulazak u drugu vožnju

'Croatia\'s Ivica Kostelic clears a gate during his first run in the men\'s slalom World Cup race at Levi ski resort near the town of Kittila November 14, 2010. REUTERS/Bob Strong (FINLAND - Tags: SPO
'BOB STRONG'
11.12.2010.
u 08:06

Švedska legenda freestyle skijanja Jon Olsson kladio se u 10.000 eura da će izboriti pravo nastupa na ZOI u Sočiju 2014.

Karavana muškog Svjetskog skijaškog kupa stigla je u Val d'Isere, gdje se danas vozi veleslalom (10.15), a u nedjelju slalom (10.15). U popularnom francuskom skijalištu nastupit će Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim.

Ivica se nada novim bodovima, a Natko sanja ulazak u drugu vožnju. Prvi put u veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa nastupit će legenda freestyle skijanja Šveđanin Jon Olsson, osvajač devet medalja sa zimskih X-Games.

On se sa sunarodnjakom Jensom Bygmarkom kladio u 10.000 eura da će izboriti pravo nastupa na sljedećim Olimpijskim igrama u Sočiju (2014.).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije