VELIKO IZNENAĐENJE

Ivo Karlović pobijedio Marina Čilića na turniru u Šangaju!

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
06.10.2014.
u 11:52

Slavio je sa 7:5, 2:6, 7:6 (2) i to mu je prva pobjeda protiv najboljeg hrvatskog tenisača

Ivo Karlović pobijedio je Marina Čilića u prvom kolu ATP turnira u Šangaju sa 7:5, 2:6, 7:6 (2)! Veliko je to iznenađenje i sjajan uspjeh za Diva sa Šalate.

Osvajač US Opena i najbolji hrvatski tenisač nije u najboljoj formi jer došlo je do zamora materijala pa ga je tako na turniru u Pekingu u četvrtfinalu deklasirao Andy Murray, a sad se to nastavilo i protiv sunarodnjaka.

Najzanimljivije od svega jest što u prethodna dva susreta Karlović nije uspio osvojiti niti set protiv Čilića, a u ovom dva sata i 18 minuta dugom meču to ne samo da mu je uspjelo već je u prvom setu napravio i break.

Potom je drugi uvjerljivo izgubio, ali se pribrao pa u tie breaku trećeg pokazao da je 13. igra ipak njegova specijalnost. U drugom kolu Karlovića čeka domaći igrač Lu Yen Hsun.

>> Čilić i Karlović jedan protiv drugoga na turniru u Šangaju

Komentara 10

T1
t111
12:01 06.10.2014.

zamor materijala? mozda je malo psiha u pitanju, al dobro je to. dva - tri poraza ce ga nauciti da to sto je osvojio us open ne znaci da ce dalje sve ici lakse.

Avatar franioprvi
franioprvi
14:01 06.10.2014.

Previse se gangalo u Citluku , haha

Avatar Chicha
Chicha
19:50 06.10.2014.

Da li su citaoci VL-a uskraceni za vest da je Ceh Berdich izgubio finale Pekinga sa 6:0, 6:2?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije