NJEMAČKI MEDIJI:

Ivo Pinto sve bliže odlasku, Stuttgart ga želi već u siječnju

Ivo Pinto
Igor Kralj/PIXSELL
25.12.2015.
u 19:00

Predstavnici njemačkog bundesligaša već mjesecima prate portugalskog braniča, kako na domaćim, tako i europskim utakmicama.

Ivo Pinto svakim je danom korak bliže odlasku iz Maksimira, piše Goal.com. Zahvalni branič proteklih se dana otisnuo prema Portugalu gdje svakodnevno osluškuje nove vijesti s europskog nogometnog tržišta. A čini se kako svakoga dana ima sve više zainteresiranih klubova za usluge 25-godišnjeg desnog beka hrvatskog prvaka.

Posljednjih dana mnogo se špekuliralo o njegovom odlasku u Anderlecht, a čelnici tog belgijskog velikana i dalje vjeruju kako bi se ovaj transfer brzo mogao realizirati. Dinamo i Anderlecht već tjednima pregovaraju, no predstavnici modrih i dalje nisu prihvatili ponudu trećeplasirane momčadi belgijske Jupiler lige.

No, njemački mediji na Božić su donijeli novu vijest, Ivu Pinta danas želi i - Stuttgart. Predstavnici njemačkog bundesligaša već mjesecima prate portugalskog braniča, kako na domaćim, tako i europskim utakmicama. I sada planiraju krenuti u akciju.

>> Portugalci su na odlasku, Dinamo će opet nositi njegovi klinci

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:03 25.12.2015.

Svaka se pozicija može adekvatno popunit iz malog malog borea ako Kruno da mig i još plate da igraju u velikom dinamu. U najboljoj školi na ovim prostorima napredak je zagarantiran kao i igranje u najelitnijem natjecanju.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
08:13 26.12.2015.

nikad nismo imali boljeg, Ivo ti si Bog ...........!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:09 26.12.2015.

IVO nemoj otić molim te !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije