PODRŠKA ĆE BITI VELIKA

Iz Dinama odaslali važne informacije navijačima: Evo kako možete do ulaznice za otvaranje Lige prvaka

Zagreb: Brojni navijači popratili susret Dinama i Gorice
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
10.09.2024.
u 15:15

Po redoslijedu prodaje, pravo prvokupa imaju vlasnici godišnjih ulaznica. Nakon toga ulaznice, ako ih ostane, idu članovima kluba, a tek onda svim ostalim navijačima

Iz redova hrvatskog nogometnog prvaka Dinama objavlili su posebnu vijest za navijače koji žele otići u München i s tribina Allianz Arene bodriiti plave na otvaranju Lige prvaka protiv Bayerna. Zbog velikog interesa za nadolazeću utakmicu UEFA Lige prvaka, donose s Maksimira važne informacije o prodaji ulaznica za gostujući sektor. GNK Dinamo je dobio na raspolaganje 3224 ulaznice za gostujući sektor na Allianz Areni, a cijena pojedinačne ulaznice iznosi 30 eura. Prodaja ulaznica će se odvijati isključivo online, a klub će pravovremeno obavijestiti sve navijače o početku prodaje čim dobije sve potrebne informacije od strane UEFA-e.

Po redoslijedu prodaje, pravo prvokupa imaju vlasnici godišnjih ulaznica. Nakon toga ulaznice, ako ih ostane, idu članovima kluba, a tek onda svim ostalim navijačima. Napominju i da su podaci potrebni za kupovinu ulaznica: ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta, ulica stanovanja, mjesto stanovanja, poštanski broj, broj telefona te e-mail adresa.

Za sve koji planiraju putovati u München osobnim automobilima ili autobusom, postoji mogućnost rezervacije parking mjesta koje se dodatno naplaćuje. Više informacija o cijenama i opcijama parkinga možete pronaći na https://allianz-arena.com/en/matchday/how-to-reach-us-and-parking

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije