Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamp Cotić-Starčić

Iz ničega stvorili brend u kojem vježba nevjerojatnih 350 vratara iz cijele Europe

Foto: privatni album
1/4
08.05.2024.
u 14:35

Uz sada već standardne lokacije (Novigrad, Nedelišce, Ravna Gora, Postojna, Izola), ove su godine mlade nogometne vratare počeli uvježbavati i u Ljubljani

Nakon što su proteklu 2023. završili s 12 odrađenih kampova i 305 uključenih vratara, ove su godine u istarskom Goalkeeper Campu Cotić-Starčić nastavili još jače. Ovaj sada već pravi brend i daleko najveći vratarski kamp u Europi ovu će godinu podići za još dva nova termina i dvije nove lokacije (Ljubljana i Zagreb) kroz koje će kroz 14 kampova proći nevjerojatnih 350 mladih čuvara mreže iz cijele Europe.

Uz sada već standardne lokacije (Novigrad, Nedelišce, Ravna Gora, Postojna, Izola), ove su godine mlade nogometne vratare počeli uvježbavati i u Ljubljani.

- Za Uskrs smo u dva termina organizirali u Međimurju, točnije u Nedelišću organizirali jubilarni 40. kamp s 50 polaznika. Sada je na redu dugo i toplo ljeto u Ravnoj Gori, gdje ćemo u čak pet termina raditi sa 110 vratara iz sedam zemalja. Kraj ljeta rezerviran je za Sloveniju i predivnu Postojnu, a početkom prosinca kamp će se po prvi puta održati i u Zagrebu – izvijestio je voditelj kampa Aleksa Cotić.

Aleksa Cotić, Aleksandar Starčić i Danijel Starčic na terenu sa svojim suradnicima Rominom Cotić, Vesnom Janko Radovan i Jelenom Medojevic Alessio izvan terena  pokazali su svima kako krenuti i iz ničega u šest godina napraviti takav brend koji je danas najveći i najpoznatiji vratarski kamp u Europi, kroz koji će ove godinu proći nevjerojatnih 350 vratara.

- Ovom prilikom se zahvaljujemo i našim glavnim sponzorima Larix Umag, CasaSolMaris i Bonin tartufima čiji logo ponosno nosimo kroz godinu na svoj opremi kampa - poručili su iz kampa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije