IGOR TUDOR:

Iz poraza protiv Dinama ćemo izaći jači i bolji

Igor Tudor
Davor Javorović/Pixsell
08.12.2013.
u 14:56

- Igrači jedva čekaju da počne utakmica. Ovo je prilika da se pokaže karakter, a ja sam optimist - rekao je Tudor.

Hajduk se nakon teškog poraza 0:5 od Dinama na Maksimiru u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa okreće prvenstvu. U ponedjeljak gostuju u Stanovima kod Zadra u 18. kolu Prve HNL.

- Iz poraza protiv Dinama momčad će izaći jača i bolje. Ne želim se više na to osvrtati, već se želim okrenuti budućnosti. Protiv Zadra želimo biti pravi i vratiti se pobjedama - rekao je trener Hajduka Igor Tudor te dodao:

- Nogomet je interesantan jer se događaju neočekivane stvari. Respektiram protivnika, ali okrenut sam svojoj momčadi jer to je jedini put do uspjeha. U ovom trenutku želim izvući maksimum, a vremenom želim da ova momčad bude bolja, agresivnija i kompaktnija. Zanima me samo konstantan napredak.

Tudor je zadovoljan kako je momčad reagirala nakon 0:5 na Maksimiru.

- Igrači jedva čekaju da počne utakmica. Ovo je prilika da se pokaže karakter, a ja sam optimist - rekao je Tudor koji ne očekuje kako će ponoviti prva utakmica u sezoni ove dvije momčadi kada je Hajduk na Stanovima pobijedio 5:1.

- Bit će ovo skroz druga utakmica, repriza u nogometu nema - zaključio je Tudor.

>> Hajduk ponižen: Dinamo na Maksimiru slavio sa 5:0!
>> 'Dinamo nas je nadigrao u svim segmentima igre, u šoku smo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije