Vatreni se pripremaju za Turke

Izbornik Čačić i drugi dan uigravao istih jedanaest igrača

Trening hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/24
10.06.2016.
u 18:22

Kako je izbornik Ante Čačić podijelio markere, izgleda da ima prvih jedanaest za utakmicu protiv Turske u nedjelju (15 sati)

Izbornik Ante Čačić je drugi dan u nizu okupio iste igrače. Sudeći prema treninzima u Deauvilleu, hrvatski izbornik ima prvih jedanaest: Subašić – Srna, Ćorluka, Vida, Strinić – Modrić, Badelj, Brozović, Rakitić, Perišić – Mandžukić.

Kako je izbornik Ante Čačić podijelio markere, izgleda da je Marcelo Brozović iz sastava izbacio Marka Pjacu.

Brozović u zadnje vrijeme desno krilo igra u Interu.

Vjerojatno najveći upitnik je na lijevom bokuČini se kako izbornik još uvijek razmišlja između Strinića i Vrsaljka.

Vjerujemo da je Strinić u blagoj prednosti da bude među prvih jedanaest protiv Turaka u nedjelju u 15 sati.

>>Koje su škole završili vatreni

>>Baždarević: Hrvatska je jedan od glavnih favorita iz sjene

Komentara 2

BA
bađo15
19:47 10.06.2016.

Po meni je vrsaljko u ovom trenutku bolji, uigraniji i spremniji. Strinic grije klupu u napoliju a njegove utakmice za reprezentaciju mi se ne svidjaju jer uvijek kao da ima neku kocnicu, boji se probijati, malo ubacuje u par utakmicaa bio se malo oslobodio i dobro je odigrao ali se vratio na staro i takav nije za repku.

DU
Deleted user
20:18 10.06.2016.

To je varka. Sastav u nedelju ce biti. Subasic - Jedvaj - Schildenfeld - Srna - Vida - Coric - Rog - Badelj - Modric - Kalinic - Cop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije