POČETNIH 11

Izbornik Dalić najavio je najjaču Hrvatsku protiv Latvije. Evo u kojem sastavu bi vatreni trebali istrčati

Rijeka: Trening nogometaša Hrvatske reprezentacije
Goran Kovacic/PIXSELL
07.09.2023.
u 20:47

Izbornik Zlatko Dalić na press konferenciji nije htio otkriti koji će sastav sutra navečer istrčati, ali je najavio najjaču Hrvatsku pa tu ne bi trebalo biti previše dilema.

Hrvatska sutra na rasprodanoj Rujevici igra peto kolo kvalifikacija protiv Latvije u utakmici gdje smo veliki favoriti i sve osim tri boda bilo bi veliko iznenađenje. U dvije odigrane utakmice osvojili smo četiri boda, ali imamo dvije utakmice manje od prvoplasirane Turske koja je do sada skupila devet bodova.

Izbornik Zlatko Dalić na press konferenciji nije htio otkriti koji će sastav sutra navečer istrčati, ali je najavio najjaču Hrvatsku pa tu ne bi trebalo biti previše dilema. Vrlo je moguće da će vatreni biti u gotovo istom sastavu kakav je bio na final fouru Lige nacija u Nizozemskoj, s time da se vraća Joško Gvardiol. 

Tako bi početnih 11 trebalo izgledati ovako: Livaković - Juranović, Šutalo, Gvardiol, Perišić (Sosa) - Modrić, Kovačić, Brozović - Pašalić, Ivanušec (Perišić), Kramarić. 

VEZANI ČLANCI:

Dalić nema problema s ozljedama, a za očekivati je da će svoju priliku s klupe dobiti i Majer odnosno napadači Petković, Musa i možda Frigan kojemu je ovo prvo okupljanje A selekcije. 

Komentara 6

RE
RedTree
23:49 07.09.2023.

Perišić je naš jedini pravi krilni napadač, jedina ozbiljna klasa u napadu, jedini koji ima brzinu uz sve drugo kompletno, čovjek je dao 33 gola i 26 asistencija za reprezentaciju. Čovjek treba igrati na svojoj poziciji naprijed i čuvati svježinu za završnicu. Da je bio na svojoj poziciji, možda bi i osvojili Ligu Nacija.

MI
miccy
09:55 08.09.2023.

njegova država je BiH, a njegov narod su Bosanci i Hercegovci. Izdao je svoj narod, a Hrvatom nikad nece postati. ..kao ni ja BiH ovc.a

Avatar utunelu
utunelu
08:05 08.09.2023.

sta kaze mamic tko danas može igrati a kako ce Lukica poni sloziti taktiku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije