Reprezentacija

Izbornik Červar naknadno pozvao Marina Šegu

15.03.2018.
u 07:02

Šego dugo nije bio u reprezentaciji, još od SP-a u Švedskoj 2011. gdje je Hrvatska osvojila peto mjesto

Lino Červar, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, naknadno je za dvije prijateljske utakmice sa Švedskom, 5. i 7. travnja, pozvao Marina Šegu, vratara mađarskog Pick Szegeda.

Šego dugo nije bio u reprezentaciji, još od SP-a u Švedskoj 2011. gdje je Hrvatska osvojila peto mjesto.

1/6

Šego je, zajedno s Alilovićem, branio samo u prvom krugu, a zamijenio ga je Ivan Pešić. U prvom krugu imao je samo 16 obrana od 59 udaraca, što je bilo skromnih 27 posto.

Červar u Švedsku uz Šegu vodi od vratara još Ivana Stevanovića, igrača švicarskog Kadettena, i Matu Šunjića, vratara Bukurešta.

Komentara 1

UN
UNOPosmatrac
16:25 17.03.2018.

jedva je vise sataviti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije