NAKON FRANCUZA

Izbornik Maroka: 'Kako bismo osvojili naslov svjetskog prvaka ipak moramo još raditi, ali nismo daleko'

(SP)QATAR-AL KHOR-2022 WORLD CUP-SEMIFINAL-FRA VS MAR
Foto: Pan Yulong/XINHUA
1/3
14.12.2022.
u 23:03

- Dali smo maksimum, a to je najvažnije. Izgubili smo previše važnih igrača. U drugom poluvremenu smo napali, igrali mnogo bolje. Najvažnije je da smo ostavili dobar dojam - rekao je Regragui.

Francuska nogometna reprezentacija drugi je finalist Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon što je Argentina pobijedila Hrvatsku (3:0), aktualni svjetski prvaci slavili su nad Marokom (2:0) i ponovno će igrati na zlatni trofej natjecanja. Svoje su dojmove nakon utakmice podijelili i jedan i drugi izbornik, kao i strijelac prvog pogotka Theo Hernandez

 

- Ponosan sam. Ovo je bio važan dvoboj, ali bit će još jedan, posljednji. Ovdje smo mjesec dana, dosada su bili ispunjeni srećom, a moji igrači su kao skupina nagrađeni ovim rezultatom - rekao je trener Les Bluesa Didier Deschamps

Hernandez je bio precizan u petoj minuti dvoboja. 

- Nevjerojatno je igrati u dva uzastopna finala svjetskog prvenstva, napravili smo sjajan posao. Finale će biti velika utakmica, naporno ćemo raditi da pobijedimo. Nadam se da će i moj brat (Lucas, koji se teško ozlijedio u susretu 1. kola protiv Australije, op.a.) doći na finale - kazao je.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - France v Morocco - Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar - December 14, 2022 France's Theo Hernandez reacts as he receives medical attention after sustaining an injury REUTERS/Kai Pfaffenbach Photo: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS

Marokanski izbornik Walid Regragui oduševio je izjavom.

- Dali smo maksimum, a to je najvažnije. Izgubili smo previše važnih igrača. U drugom poluvremenu smo napali, igrali mnogo bolje. Najvažnije je da smo ostavili dobar dojam. Kako bismo osvojili naslov svjetskog prvaka ipak moramo još raditi, ali nismo daleko - zaključio je trener Marokanaca. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 5

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:08 15.12.2022.

Svaka vam čast na prikazanom ali tek sada vam slijede izazovi kada vas drugi budu gledali malo ozbiljnije. Na vrhu ostaju samo doista najbolji..

Avatar possibilis
possibilis
06:49 15.12.2022.

Odlican stav. Tako se moze napredovati. Cestitke Maroku na pokazanom.

PR
Propitivač
00:24 15.12.2022.

Kako mi ide na živce ovo izmišljanje novih riječi. Ne kaže se Maroko nego Marko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije