Mislite da je Biliću teško?

Izbornik Samoe mora za kaznu dati sto svinja jer je osramotio selo!

matthew vaea
sport24.co.za
22.11.2011.
u 13:33

Starješine su se smilovali izborniku reprezentacije pa je umjesto svinja morao platiti novčanu protuvrijednost za 100 svinja i ispričati se seoskim poglavarima...

Ako je Slaven Bilić mislio da je teško biti izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, što bi tek rekao da dobije kaznu sličnu onoj izbornika ragbijske reprezentacije Samoe? Matthew Vaea zbog loših rezultata reprezentacije Samoe na Svjetskom ragbijaškom kupu na Novom Zelandu morao je platiti kaznu svom selu Leauvai, odnosno seoskim starješinama dati 100 svinja!

On je, naime, lošim rezultatima ukaljao ugled sela i titulu "tuale" koju je dobio od poglavara.

– Titula "tuala" dobila je negativan publicitet u medijima jer se Vaea nije plasirao u četvrtfinale Svjetskog kupa – rekao je poglavar sela Vaifale Iose.

Ipak, starješine su se smilovali izborniku reprezentacije pa je umjesto svinja morao platiti novčanu protuvrijednost za 100 svinja i ispričati se seoskim poglavarima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije