ROBERT MURIĆ:

Izbornik Vulić mi rekao da prati moje igre u Ajaxu

Robert Murić
Facebook
Autori: Vecernji.hr, Goal
05.11.2014.
u 15:30

"Još nemam vozačku, djevojka ju ima pa me zasad ona vozi. Nadam se kako ću za blagdane u Hrvatsku, tad planiram položiti vozački ispit pa ću nas onda ja voziti", javio se Goalu iz Amsterdama bivši junior Dinama Robert Murić (18).

U Ajaxu se snašao odlično. Igra za "Jong Ajax", juniorski pogon slavnog nizozemskog kluba, ali uskoro bi mogao dobiti više prilika u seniorskoj momčadi. No zasad nije loše ni u juniorima, ipak igra u Ligi prvaka.

"Kažu mi treneri da su zadovoljni mojom igrom protiv Barcelone. Imao sam nekoliko udaraca koji su proletili kraj stative, ali nisu ušli", rekao je Robert Murić pa nastavio: "Pokazali smo da možemo igrati protiv najboljih. Barcelona je prošle sezone osvojila Ligu prvaka mladih, a mi smo im u dvije utakmice uzeli četiri boda. Ipak nisu vanzemaljci".

U Nizozemsku se preselio na početku tekuće sezone. Navikavanje na novi klub usporila je ozljeda, ali sad je sve u redu, polako se vraća u kondiciju.

"Zvao me izbornik Vulić još dok sam bio ozlijeđen, rekao mi je da me prati te da ću dobiti poziv za nadolazeće utakmice", rekao je Robert.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Murić pokretačka snaga Ajaxa u pobjedi nad Barcelonom

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mlijeko
mlijeko
15:39 05.11.2014.

Ovo što Večernji radi s jadnim Murićem je več postalo degutantno.....

Avatar petrolio
petrolio
16:53 05.11.2014.

ovo je jadno kako novinar svaka 2 dana piše novi članak o prosječnom igraču muriću! zar ne postoji sportska redakcija, šef, upravitelj ili ne znam tko da stane na kraj ovakvom degutantnom promoviranju igrača koji još ništa nije pokazao! višee večernjak piše o nekakvom muriću nego o nogometnim zvijezdama poput modrića, mandžukića, perišića itd.!!!

DO
dodotatino
17:24 05.11.2014.

Pa zar nije pisao VL da je tata izjavio kako je Mamić zabranio Vuliću da igraš za repku. Možda se smekšao ili ti još nisu ponudili da igraš za Nizozemsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije