PROTIVNICI ĆE DRHATATI

Izgleda zastrašujuće: Ovo je momčad u kojoj Lionel Messi nastavlja karijeru?

Match de football en 1/8ème finale de ligue des champions Paris Saint Germain (PSG) contre Barcelone (1-1) au parc des Princes à Paris
JB Autissier/PIXSELL
06.08.2021.
u 10:37

Favorit za Messijevo dovođenje je PSG, bogati francuski klub koji su 2011. godine kupili Katarci.

Lionel Messi definitivno odlazi iz Barcelone, a gdje će jedan od najvećih nogometaša nastaviti karijeru još se ne zna.

No, favorit za njegovo dovođenje je PSG, bogati francuski klub koji su 2011. godine kupili Katarci.

Strani mediji pišu da bi Messija rado doveo i Manchester City, no problem za građane je to što su potrošili budžet kupnjom Jacka Grealisha za 100 milijuna funti.

A portal Goal.com donosi kako će momčad PSG-a izgledati ako Messi stigne i moramo priznati da sastav izgleda zastrašujuće. Parižani su ovo ljeto već kupili Achrafa Hakimija, Georgina Wijnalduma, Sergija Ramosa i Gianluigija Donnarummu, a s Messijem bi njihova momčad izgledala ovako:

Donnarumma - Marquinhos, Ramos, Kimpembe - Hakimi, Verratti, Wijnaldum, Bernat - Messi, Mbappé, Neymar.

Podsjećamo, PSG je 2017. od Barcelone kupio Neymara za 222 milijuna eura što je najveći transfer u povijest, a sada će po svemu sudeći iz katalonske prijestolnice stići još veći kapitalac.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 5

HU
Hulk
11:31 06.08.2021.

Mesi potpisao za HNK Rijeka petogodišnji ugovor!Mišković odriješio kesu !Veliko pojačanje u Rijeci !😂😋⚽️🍻👅

Avatar southman
southman
11:06 06.08.2021.

Ma Messi ide u Napoli da dokaže da i on kao i Maradona ih mogu dovesgi do naslova.

DU
Deleted user
11:37 06.08.2021.

Pokal lp osvaja ekipa a ne skup pojedinaca, ovako slozena ekipa izgleda kao da su ju klin i na ps slagali. Bayern ili MCI ovu ekipu dobije glatko u dvije utakmice. Da ne spominjem chelsea ako dovedu hallanda. Usput ovima ce trebati uvesti pravilo bar jos dvije lopte doxatnkna terenu koliko ju vole drzati u nogama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije