Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK VATRENIH

Izjava Zlatka Dalića oduševit će hrvatske navijače: Imamo jasan cilj, to trebamo ponovno napraviti

Rotterdam: Izbornik Zlatko Dalić naklonio se fantastičnim navijačima
Luka Stanzl/PIXSELL
08.02.2024.
u 19:22

Vatreni su u prošlom izdanju izgubili od Španjolske tek nakon izvođenja jedanaesteraca poslije uzbudljive utakmice i sjajnog polufinala protiv Nizozemske u Rotterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 1 Lige nacija sa selekcijama Portugala, Poljske i Škotske, odlučio je ždrijeb u Parizu. U četvrtom izdanju UEFA Lige nacija glavna je promjena uvođenje četvrtfinala pa dalje iz skupine idu dvije prvoplasirane momčadi iz skupine. 

GALERIJA Hrvatska saznala protivnike u Ligi nacija

Rotterdam: Izbornik Zlatko Dalić naklonio se fantastičnim navijačima
1/9

- Pred nama je jedno veliko natjecanje, naše finale ostaje iza nas, slijedi nam novo dokazivanje. Grupa nije loša, dobili smo jakog Portugala, već drugi put u Ligi nacija. To je za nas jako dobro natjecanje. Uživat ćemo u nogometu, cilj nam je da prođemo kao prve dvije reprezentacije i da uđemo u četvrtfinale. Liga nacija bila nam je 'rak rana', treći put smo ušli u finale, to trebamo pokušati ponovno napraviti - prva je reakcija izbornika Zlatka Dalića.

VEZANI ČLANCI:

Osim njega, hrvatsku delegacija u Parizu činili su glasnogovornik Tomislav Pacak, predsjednik Marijan Kustić, Tomislav Svetina i Josip Tomaško. Sutra do devet sati ujutro bi se trebala znati točna satnica i raspored utakmica. Vatreni su u prošlom izdanju izgubili od Španjolske tek nakon izvođenja jedanaesteraca poslije uzbudljive utakmice i sjajnog polufinala protiv Nizozemske u Rotterdamu. 

 

Komentara 2

NO
novabit
21:58 08.02.2024.

Daliću , za osvajat trofeje trebaš nać špicu u formi ala Mandžo!!! Natjerat Petkovića ili drugog da uklizava svaku tekmu i trpa svaku tekmu a ne samo kada je naspavan i kad sunce sija....

Avatar Art of Noise
Art of Noise
19:48 08.02.2024.

S tobom nikad ništa, ni jedan trofej, time i zlatnu medalju, a upravo se on (trofej) osvaja, ne drugo i treće mjesto, nećemo osvojiti. (Već) Piši kući propalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije