Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Iznenada umro nogometaš koji je u Hrvatskoj ostavio neizbrisiv trag. Bio je veliki prvoligaški igrač

Pixabay
04.07.2024.
u 07:09

Rođen u je Tuzli, a puno više ostao je vezan za Cibaliju nego za Slobodu iz svojeg rodnog grada, gdje je započeo svoj igračku karijeru. U Vinkovcima je postao klupska legenda, kapetan momčadi....

Iznenada je u 63. godini preminuo Nevres Zahirović, nekadašnji legendarni prvoligaški nogometaš koji je u Hrvatskoj ostavio trag u dresu vinkovačke Cibalije, bivšeg vinkovačkog Dinama, u čiji je dres došao 1984. još u bivšoj državi, a posljednji nastup za Cibaliju imao je 1998. godine. Rođen u je Tuzli, a puno više ostao je vezan za Cibaliju nego za Slobodu iz svojeg rodnog grada, gdje je započeo svoj igračku karijeru. U Vinkovcima je postao klupska legenda, kapetan momčadi....

GALERIJA Hrvatska saznala kako možemo do prvog mjesta i što nas čeka dalje

1/10

Informacije iz Italije kažu da je Zahirović iznenada preminuo u snu. Srce je stalo dok je u toj zemlji bio na godišnjem odmoru zajedno s obitelji. U Vinkovcima, najviše se pamti po godinama u dresu Cibalije, u koju je došao dok se klub još zvao Dinamo, a kasnije je u Slavoniji igrao i za niželigaški Dilj.

VEZANI ČLANCI:

Zahirović je u Cibaliji ostao zapamćen kao klupska legenda, vođa momčadi i miljenik navijača koji je često poslije karijere pohodio stadion u gradu na Bosutu. Mogao se adaptirati na lijevom krilu, u sredini terena ili na poziciji libera, koja je u njegovo vrijeme još bila popularna. Suparničke momčadi morale su dobro obratiti pozornost na njegov ubojiti centaršut, iako je po vokaciji bio obrambeni igrač, mogao je zakuhati opasnost pred golom protivnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije