Karte u četiri grada

Izniman je interes za utakmicu Karlovca i Dinama

NK Karlovac
Kristina Štedul Fabac
19.11.2009.
u 20:52

Zbog iznimnog interesa za nogometni susret Karlovca i Dinama, ulaznice se u pretprodaji, umjesto na uobičajena tri mjesta u Karlovcu, mogu nabaviti čak u četiri grada.

Posebna pošiljka upućena je u Zagreb i u njoj je 800 ulaznica za zagrebačke navijače (dio su dobili i karlovački Bad Blue Boysi). U Karlovačkoj županiji ulaznice se mogu nabaviti na osam mjesta u Karlovcu - to su caffe barovi 50.98 (popularna "Jelica"), Croata, Keč, Banija, Venus i Korner, restoran Kristina i tvrtka Kredigs.

Prvi put ulaznice će se u pretprodaji moći kupiti i u Dugoj Resi (Špica) te Ozlju (MB Petrol). Tijekom subote i nedjelje u središtu grada (najvjerojatnije na raskrižju Radićeve i Korza) bit će postavljeni i prigodni štandovi sa suvenirima, na kojima će gostovati igrači NK Karlovca.

Komentara 3

DE
derin
21:07 19.11.2009.

Ma nek dinamo sve pobjeđuje,kad ga sutra izbace iz europe,nek se tješi s titulom prvaka.ajmo uefa.

RO
robi
02:02 20.11.2009.

Ja sam dinamovac,ali u ovoj utakmici navijam za moj grad za moj Karlovac.Naprijed Karlovcani.

Avatar dinameze
dinameze
10:51 20.11.2009.

podržavam robija i ja sam u nedjelju uz KARLOVAC ali ne mogu skroz kontra DINAMA pa ću navijati za remi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije