Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAJU SE TRANSFERI

Jakirović je jednog igrača već otpisao? Uskoro bi mogao otići s Maksimira

Dinamo i Istra sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
30.05.2024.
u 10:59

Njegov se odlazak spominjao i tijekom zimskog prijelaznog roka, no zbog ozljede svaka mogućnost transfera je propala. Ipak, od ovog bi ljeta Mahir Emreli mogao ponovo zaigrati za klub iz domovine

Mahir Emreli će ovoga ljeta napustiti Dinamo i otići u azerbajdžanskog prvaka Qarabag, piše talijanski transfer insajder Lorenzo Lepore. Emreli je za isti klub igrao prije 2021. godine kada je otišao u varšavsku Legiju. U Dinamo je došao prije dvije godine kada je zatražio odlazak iz Legije zbog napada igrača.

Za zagrebačke plave nastupio je ukupno 47 puta uz učinak od deset golova i pet asistencija. Tijekom svog boravka na Maksimiru nikad se nije uspio nametnuti kao opcija za početni sastav. Vjerojatno je najveći doprinos imao u utakmici protiv Rijeke još 2021/22. kada je pogotkom započeo preokret (2:1) u susretu ključnom za osvajanje naslova.

VIDEO Nastavak velikog slavlja u Zagrebu: Dinamo izložio sve trofeje osvojene ove sezone

Ukoliko se u obzir uzme njegova mala minutaža, Emrelijeve brojke nisu loše. U Hrvatskoj nogometnoj ligi nastupio je 14 puta. Od toga je četiri puta igrao od prve minute. Zabio je četiri gola i tri asistencije. Najistaknutiji su njegov gol protiv Osijeka na Opus Areni i pogodak Varaždinu u 94. minuti kada je omogućio Dinamu da spasi važne bodove.

Njegov se odlazak spominjao i tijekom zimskog prijelaznog roka, a često navođena destinacija bila je Rusija. Ipak, Emreli se ozlijedio pa od tog dogovora na kraju nije bilo ništa. Prema svemu sudeći, Azerbajdžancu ovoga ljeta slijedi povratak u domovinu.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Dinamo i Istra sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
1/116

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije