PROTIVNIK U PLAY-OFFU

Jakirović o deset puta skupljem Lilleu: 'Ne želimo se tamo prepasti. Želimo pokazati zube'

Rijeka: Nogometaši Rijeke odradili su trening
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
17.08.2023.
u 23:58

"Moramo se regenerirati za Lokomotivu. Napravit ćemo par rotacija, vjerojatno će igrači reći da su svi spremni. Pitanje je kakva će Lokomotiva doći i hoće li imati Kačavendu i Stojkovića s obzirom na sve što se piše", rekao je trener Rijeke o utakmici koja je pred njegovom momčadi već ovoga vikenda

U uzvratnoj utakmici trećega pretkola Konferencijske lige, Rijeka je pobijedila farski B36 Torshavn i tako s ukupnih 5:1 (3:1 iz prve utakmice), osigurala prolaz u play-off fazu natjecanja. Tamo će se susresti s Lilleom. Prva utakmica će se igrati 24. kolovoza u Francuskoj, a uzvrat tjedan dana kasnije u Rijeci. Sergej Jakirović je predstojeće izazove komentirao za MAXSport.

"Trebalo nam je da dođemo na radnu temperaturu. Zabili smo gol, Marco je odlično ubacio i onda je išlo lakše. Odmorili smo dvojicu igrača na poluvremenu, gotovo smo sve kontrolirali. Žao mi je što Ivanović nije zabio zicer. Play-off nam je bio cilj, ne moram trošiti riječi na Lille, morat ćemo biti na maksimumu", započeo je Jakirović pa se osvrnuo na vrijednost suparničke momčadi.

GALERIJA Hajduk na Toumbi teško poražen od PAOK-a (3:0)

Rijeka: Nogometaši Rijeke odradili su trening
1/12

Lille je s 211 milijuna eura gotovo deset puta skuplji od Rijeke (25 milijuna eura). "Ovo je nogomet, novac ne igra neku ulogu. Naravno, ako imaš veći budžet, pokušavaš dovesti igrače. Zadovoljni smo svojom momčadi, radimo kako bismo se poboljšali. Ne želimo se tamo prepasti. Želimo pokazati zube i izboriti aktivan rezultat za uzvrat", kazao je trener Rijeke.

"Moramo se regenerirati za Lokomotivu. Napravit ćemo par rotacija, vjerojatno će igrači reći da su svi spremni. Pitanje je kakva će Lokomotiva doći i hoće li imati Kačavendu i Stojkovića s obzirom na sve što se piše. Probat ćemo dati maksimum i razveseliti se s tri boda."

VEZANI ČLANCI:

Utakmicu su komentirali i Marco Pašalić te kapetan momčadi Nediljko Labrović.

"Sretan sam što smo prošli, idemo dalje na Lille. Najbitnije je pokazati da naši treninzi imaju svrhu. Gol ili autogol, drago mi je što sam pomogao ekipi. Bitno mi je zabiti gol. Treniram kako bih zabio čudesne golove, tako ću i nastaviti kako bi se pamtili moji golovi. Teže mi je kad sam bliže golu, a sigurnije se osjećam kad sam udaljeniji", rekao je Pašalić.

"Hvala mojoj ekipi, stvarno su odradili dvije odlične utakmice. Mogu ih samo pohvaliti. Neka tako i ostane, nemam ništa protiv da sam nezaposlen. Sve pohvale obrani i cijeloj ekipi. Samo da ovako nastavimo i sve će biti odlično", kazao je kapetan Labrović.

VIDEO Neugodan doček u Solunu: Navijači uzvikivali 'Srbija' i na tribini postavili uvredljive poruke

Komentara 1

Avatar dugackino
dugackino
05:49 18.08.2023.

žao mi je Rijeke šteta što je Lill protivnik . opet će samo Dinamo ostati barem u KL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije