PETKOVIĆ OSTAJE

Jakirović o potezu koji je napravio svom igraču: Znam da se on sada ljuti...

Osijek: NK Osijek i GNK Dinamo susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
03.09.2023.
u 23:46

- Petković ostaje s nama i potpisat će novi ugovor. To je sve dogovoreno. Nadam se da ćemo sutra dovesti još neke igrače jer imamo rok do ponoći da prijavimo igrače za Europe.

Trener Dinama Sergej Jakirović prokomentirao je pobjedu nad Osijekom 3:2 na Opus Areni.

- Nismo se predali ni u jednom trenutku. Primili smo gol iz greške Šutala, svi smo ga bodrili jer smo znali da se vraća. U drugom poluvremenu smo maksimalno riskirali. VAR je vjerojatno vidio da su bila oba penala. Čestitke Petkoviću koji je zabio oba penala.

Zašto je već u 30. minuti izvadio Mihajličenka?

- Mijenjao sam ga jer se nije dobro pozicionirao i nije se dobro branio. Znam da se on ljuti, ali i ja sam ljut, ali mene nitko ništa ne pita. 

Dinamo je bio puno bolji u drugom dijelu, plavi nisu pali.

- To je stvar psihe. Sada imamo pauzu, otići će nam 12 reprezentativaca. Pokušat ćemo probati jednu prijateljsku utakmicu.

Ostaje li Petković?

- Hoće, ostaje s nama i potpisat će novi ugovor. To je sve dogovoreno. Nadam se da ćemo sutra dovesti još neke igrače jer imamo rok do ponoći da prijavimo igrače za Europe.

Mierez?

- Tko ga ne bi želio? Ali ako ne želiš platiti koliko Osijek traži, ništa od njega.

Ključne riječi

Komentara 9

EJ
ejStef
00:39 04.09.2023.

Jakirović je izvukao ovu utakmicu, mada je opet promašio s pripremom. Moglo je lako biti drugačije, mogao je Osijek voditi 4:0 na poluvremenu... Ukrajinac je za sada totalan promašaj, Osijekovi igrači su se šetali kao da ga nema po toj lijevoj strani. U rangu s druga 2 igrača koje je Šimić doveo. Koji diletant, a čovjek glumi nekakvog skauta... Nevistić i Šutalo, neprolazna ocjena, kao i Menalo koji je ušao u 2. poluvremenu. Radi toga je obrana ogroman problem, od svih golova koje je Nevistić primio, možda od toga 2 nisu bila obranjiva, a primio ih je 7. Šutalo, direktan krivac za 2 gola, a da su protivnici iskoristili šanse kada je on ispao, moglo je biti puno gore... Jakirović priča o dovođenju 3-4 igrača i to danas, s ovakvom upravom i politikom to je nemoguće.

MK
MKGRA
07:37 04.09.2023.

mogli su ovako,moglo je onako, da je ovo , daje ono, da je Špikić dao gol odmah u početku moglo je drukčije , itd. daj je, da je novinarstvo

FR
freeshooter
00:01 04.09.2023.

...bravooo treneru Jaki na vođenju, još više dečkima na srčanoj i borbenoj igri do zadnje kapi... izmjene su bile pravovremene i opravdane, tako i Mihajlinčenka, njegov potez zalužuje trajno klupu gdje mu je i mjesto, pojačanje nije... pauzu iskoristiti za podizanje fizičke spreme, jako smo loše pripremljeni, Jaka će sve posložiti, taman treba malo vremena... u svemu je najvažnije ova pobjeda sada kada je trebalo, sve ostalo će doći... idemo dalje samo jako... ale, ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije