IZGUBIO ŽIVCE

Sergej Jakirović 'poludio' na suca, psovao mu majku!

Plzen: UEFA Konferencijska liga, Viktoria Plzen - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
09.11.2023.
u 20:49

Trener Dinama Jakirović bio je bijesan zbog odluke suca

Dinamo je upisao drugi uzastopni poraz u Konferencijskoj ligi. Momčad Sergeja Jakirovića izgubila je na gostovanju kod Viktorije Plzenj s 1:0.

Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

U 68. minuti Anastasios Sidiropoulos je dosudio kazneni udarac za Dinamo, zbog navodnog igranja rukom koje je grčki sudac vidio, a koje se dogodilo nakon što je domaći vratar Stanek srušio Martina Baturinu u kaznenom prostoru, što za glavnog suca nije bio prekršaj za najstrožu kaznu. Sidiropoulos je pregledao snimku i vidio da nije bilo igranja rukom pa je poništio svoju odluku o kaznenom udarcu.

Trener Dinama Jakirović zbog toga je bio bijesan. Psovao je suce što se vidjelo i u prijenosu utakmice.

- Je*** ti mater u pi*** sto puta - rekao je Jakirović.

 
 

Komentara 15

FR
freeshooter
21:36 09.11.2023.

...tko nebi izgubio živce, teško je ovo... nema trenera koji tu može sastaviti igru sa niželigaškim pojedincima... prije svih Bulat, Marin itd... ovo je devastrirani Dinamo, srozan i igrački limitiran...

PN
premda_nije
21:45 09.11.2023.

Možete li sebi dati crveni karton? Smišljeno stavite zluradi naslov protiv Jakirevića na članak na koji ne date komentirati. Jakirevic je možda imao krivih utakmica. Ali ovu su mu ukrali suci. A vi jedva dočekali priliku napakostiti Dinamu i s željama gurnuti ga u još veću krizu!

MA
Matoš
07:50 10.11.2023.

Jakiroviću gdje je Petković? Čovjek ima mjesećnu plaću milion kuna a ne igra već dva mjeseca .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije