HAJDUK OSTAO ZAKINUT

Jakobušić oštar prema HNS-u zbog suđenja u subotu: Nećemo to dozvoliti

Milan Sabic/PIXSELL
12.12.2021.
u 20:04

U razgovoru s Večernjim listom šef hrvatskih sudaca Bruno Marić je jasno i glasno dao do znanja da je Hajduk oštećen u ovom susretu

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić se oglasio zbog suđenja na jučerašnjoj utakmici Lokomotive i Hajduka na kojoj nije dosuđen kazneni udarac za Hajduk u samoj završnici susreta.

- Vezano uz nedavni međusobni sastanak i svih tema kojih smo se dotakli u razgovoru, očekujem od predsjednika HNS-a da u interesu, ne samo nogometa u Hrvatskoj, nego i cijelog društva, konkretno reagira i osigura regularnost natjecanja te pošteno suđenje i jednaki tretman za sve klubove - rekao je predsjednik Hajduka.

- Nepoštivanje sigurno nećemo dozvoliti. Ako je potrebno, stojimo na raspolaganju s konkretnim prijedlozima - dodao je Jakobušić.

Podsjetimo, u sudačkoj nadoknadi mladi ofenzivac Hajduka Stipe Biuk je ušao u šesnaesterac u duelu s BiH reprezentativcem Branimirom Cipetićem, koji je ispred njega rukom dotaknuo i odmaknuo loptu. Igrači Hajduka tražili su kazneni udarac, ali je glavni sudac susreta Tihomir Pejin nakon kratke konzultacije s VAR sobom odlučio da nema elemenata za kazneni udarac. 

U razgovoru s Večernjim listom šef hrvatskih sudaca Bruno Marić je jasno i glasno dao do znanja da je Hajduk oštećen u ovom susretu.


Komentara 44

DU
Deleted user
20:30 12.12.2021.

Pa to jednostavno nije penal. Sudac je cijelu utakmicu navlacio za Hajduk. Ovakav pritisak na suce nije bio ni u jugi u korist zvezde. Prestrašno. Bebek je bio apsolutno u pravu.

PP
plavac plavi
20:36 12.12.2021.

Gle ovog kmečavcaa!! Pa tvoj Levaja nije smio igratii!! Onakovo vrijeđanje zajedno s Subašićem i huliganima(torcida) Dinama, zaslužuje barem 5 utakmica neigranjaa!! Suca Bebeka kaznili 6 mjeseci za ništa, a ovo prođe samo tako!!!!!

SI
sisavac
21:00 12.12.2021.

Što hajdukov sudac marić kaže, dal je hajduk oštećen protiv tobola? Ovo je sad već neukusno. Marića treba javno zatražiti na temelju čega, koje komisije, je zaključio da je trebao biti penal za hajduk? Dal je vama jasno da je liga jako blizu da će klubovi uskoro početi stajati na terenu, da se suci ne moraju mučiti s natezanjem za hajduk? Ima li ijedan poraz hajduka da je uzrok ipak bolja protivnička momčad? Tko jedini histerizira nakon svake utakmice? Kad će zaprijetiti uefinim sucima? Naše su kao što vidimo stavili u džep. Šef sudaca javno ističe da je hajdukovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije