KRITIČNA SESTRA

Janica: Ivica je Milleru darovao zlato

Ivica Kostelić
Foto: AFP, Reuters
1/8
22.02.2010.
u 10:39

Kada smo neposredno nakon utrke prišli Janici, moleći je za izjavu, suočili smo se sa strogom i kritičnom sestrom. Ona je svoju sreću podijelila s dečkom Danielom, a emocije posložila u dva dijela.

 Bila je sretna zbog srebra, no perfekcionist u njoj je kazao:

– Ja sam Ivici možda i najviše od svih željela ovu pobjedu, no ne mogu se oteti dojmu, a on mi se stalno vraća koliko god ga htjela odagnati, da Bode može biti sretan što je danas dobio dar od Ivice. Ako te Bode pobijedi u slalomu nakon toliko loših slalomskih godina, onda je to dar. Barem ja to tako gledam. Ivičinu slalomu bih dala ocjenu tri do četiri. Bio je odveć oprezan. Da postoji drugi lauf slaloma, Bode bi bio nigdje, Ligety bi došao naprijed, a Ivica bi zacijelo bio svjestan toga da mora više napadati. Inače, tatina staza bila je manje zahtjevna nego što se očekivalo. Mislila sam da će više zakomplicirati i sam sebi, no nije se izgubio u tome.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:52 22.02.2010.

Skijanje je u dobroj mjeri \"rulet\". Ivica je osvojio medalju i ostvario je svoju želju. Kritizirati ga sada, doista je besmisleno. Uostalom, zlato nije uzeo natjecatelj iz Andore već Bode Miler.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije