Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi sportski direktor

Jasmin Repeša napušta Savez, odlazi na Siciliju i preuzima Trapani Sharkse

Nel Pavletić/Pixsell
23.06.2024.
u 16:26

Iskusni stručnjak obnašao je dužnost sportskog direktora HKS-a tek nešto više od godine dana pa se sada postavlja pitanje tko će ga naslijediti na toj važnoj funkciji i tko će nastaviti njegove projekte

Nakon što završe ovoljetne aktivnosti svih reprezentacija, Hrvatski košarkaški savez ostat će bez sportskog direktora. Jasmin Repeša (63) odlučio je vratiti se u trenerske vode i preuzet će novog talijanskog prvoligaša Trapani Sharks.

Informaciju je prvi objavio Hrvatski košarkaški savez koji će tako morati u potragu za novim profesionalnim sportskim direktorom ili će se Savez vratiti na staru formulu odnosno na Stručni savjet.

Kako to obično biva, informacija je upakirana u celofan izvan kojeg ne viri nezadovoljstvo niti jedne strane: "Hrvatski košarkaški savez želi izraziti iskrenu zahvalnost gospodinu Repeši na njegovom predanom radu i doprinosu dok je obnašao dužnost sportskog direktora Saveza. U proteklom razdoblju, Repeša je svojim velikim iskustvom, stručnim znanjem i neizmjernom strašću pridonio razvoju hrvatske košarke, počevši od rada na svim razinama muških reprezentacija, od najmlađih do seniorske, do sudjelovanja u organizaciji trenerskih seminara."

Kako se kaže u obavijesti, Repeša dužnost napušta dogovorno ali ne odmah. Zapravo, ostat će na dužnosti sve do završetka ljetnih aktivnosti kada će Savez odlučivati o imenima i funkciji koju bi u budućnosti trebao obnašati voditelj struke. U priopćenju se još kaže da Repeša ostaje članom Stručnog savjeta za mušku košarku i bit će na dispoziciji HKS-u ubuduće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije