NIJEMCI SE PITAJU

'Je li Mario Mandžukić bolji nego Thomas Müller?'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
06.11.2013.
u 09:41

Njemački Focus nakon utakmice postavio je pitanje 'Je li Mandžukić bolji nego Müller?' očito aludirajući da Mandžo mora igrati od prve minute u napadu Bayerna, a to su potkrijepili i ocjenama.

Mariju Mandžukiću trebalo je samo sedam minuta na terenu da ponovno spasi Pepa Guardiolu. Španjolski trener u 4. kolu Lige prvaka na gostovanju u Plzenu ponovno je odlučio igrati s lažnom špicom pa je priliku od prve minute dobio Thomas Müller. Njemački reprezentativac igrao je vrlo loše pa je Guardiola umjesto njega odlučio u 59. minuti ubaciti hrvatskog reprezentativca. To mu se isplatilo samo sedam minuta kasnije kada je Mandžo glavom zabio deseti gol u sezoni, a drugi u Ligi prvaka.

Njemački Focus nakon utakmice postavio je pitanje 'Je li Mandžukić bolji nego Müller?' očito aludirajući da Mandžo mora igrati od prve minute u napadu Bayerna, a to su potkrijepili i ocjenama.

- Müller je bio jedan od najslabijih na terenu i zbog toga je morao napraviti mjesta za Mandžukića - piše Focus koji je Müller dao slabu četvorku za nastup. Mandžukić je dobio puno bolju dvojku.

- Napad je ulaskom Mandžukić djelovao puno bolje. Imao je Mandžo osim gola još jednu priliku do kraja utakmice, ali je glavom pucao pokraj gola - pišu o Mandži.

Goal.com Mandži dao ocjenu 3,5

Iako je igrao nešto više od pola sata to je Mandžukiću bilo dovoljno da prema Goal.com-u dobije drugu najbolju ocjenu kod Bavaraca, 3.5. Najbolje ocijenjeni igrač bio je kapetan Phillip Lahm koji je za svoj nastup, ali i asistenciju Mandži za gol dobio 4.

Mandžo opet nije slavio gol

Iako je golom osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka, Mandžukić gol nije slavio. Očito je opet ljutit što nije u prvom planu kod Pepa Guardiole.

>> Bayern Mandžukićevim golom izjednačio rekord Barcelone
>> Juventus i Real odigrali 2:2, Mandžukić opet spasio Guardiolu

Tko je bolji u ulozi napadača i tko treba igrati u napadu Bayerna?

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
10:30 06.11.2013.

Činjenica je kad Mario ne igra Bayern ne pobijeđuje, jedva remi izvuku. Statistika to potvrđuje. Statistika je u nogometu sve. Bilo bi lijepo da malo Vecernji to pročačka...

Avatar Topgen
Topgen
13:00 06.11.2013.

Nogomet se igra za golove a Mandzo je tu medju 10 -15 prvih na svijetu.

MI
mirko0410
13:34 06.11.2013.

Manđo je puno bolji realizator, a to je za napadača jedino mjerilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije