SLUŽBENA POTVRDA

Je li Niko ovo zaslužio? Monaco se hladno i šturo oprostio od Kovača

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.01.2022.
u 11:16

"AS Monaco objavljuje da je donio odluku da se rastane s Nikom Kovačem. Hrvatski trener s tim je upoznat u prethodnom razgovoru u četvrtak."

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač dobio je otkaz u Monacu i više nije trener francuske momčadi.

Kovač je kao igrač bio vrlo savjestan, požrtvovan i fanatično uporan. Znali su njegovi treneri rabiti onu pomalo ocrtanu frazu – on je moja produžena ruka na terenu. I doista, u dresu je uvijek davao maksimum, a to je minimum koji traži i od svojih nogometaša, a oni su mu to ponekad i zamjerili. Navodno su i problemi u svlačionici Monaca krenuli kad se udaljio od nekih igrača i nakon zahlađenja odnosa s Wissamom Ben Yedderom, kapetanom i najboljim strijelcem.

A Monaco je sinoć u šturoj objavi potvrdio da je Kovač bivši.

"AS Monaco objavljuje da je donio odluku da se rastane s Nikom Kovačem. Hrvatski trener s tim je upoznat u prethodnom razgovoru u četvrtak.

Nakon što je u Kneževinu stigao u srpnju 2020. godine, Niko Kovač vodio je momčad 74 puta. AS Monaco će vrlo brzo objaviti ime svog novog trenera", stoji u objavi Monaca.

Klubovi u ovakvim trenucima obično zahvale svojim bivšim trenerima i požele im sve najbolje u budućnosti. No, Monaco to nije učinio.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
13:46 02.01.2022.

Za utjehu će ga plaćati do 2023.Što se ponašanja uprave kluba tiče,nije ni Tuchel bolje prošao kada je otpušten u Parizu.U Francuskoj je to valjda normalno.Vidjet ćemo kako će Monaco završiti sezonu,po meni će ih puno kvalitetnije ekipe iz Lyonaa i Lillea lako preteći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije