RAZOČARANE HRVATICE

Jelušić: Nadala sam se boljem plasmanu, ali nisam mogla

Ana Jelušić
Reuters
27.02.2010.
u 14:26

Ana Jelušić i Nika Fleiss, dvije najbolje hrvatske skijašice, nisu bile zadovoljne svojim nastupima na slalomu Zimskih olimpijskih igara na stazi u Whistler Parku.

Zlatnu medalju je osvojila Njemica Maria Riesch. Od hrvatskih predstavnica najbolje se plasirala Ana Jelušić osvojivši 12. mjesto. Nika Fleiss je zauzela 25. mjesto, Matea Ferk 34., a Sofija Novoselić 39. mjesto.

Ana Jelušić je po završetku utrke izjavila:

- Ovoga trenutka bolje ne može. Jer je rezultat u granicama rezultata moje ovogodišnje sezone u Svjetskom kupu. Nadala sam se boljem plasmanu. Uvjeti na stazi su bili dosta teški, ali svim curama je bilo isto tako da to nije razlog 12. mjesta. Pokazalo se da mi mekani snijeg više otežava nego pomaže.

Nika Fleiss nije krila nezadovoljstvo:

- Nisam mogla shvatiti od kuda mi tako veliki zaostatak u prvoj vožnji, ali izgleda da su se greške koje sam napravila akumulirale pa je i zaostatak bio veći. Nisam zadovoljna, borila sam se koliko sam mogla i potvrdila da sam u gornjoj grupi svjetskih slalomašica - izjavila je Samoborka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije