VIŠE OD 30 TISUĆA LJUDI

Još stignete kupiti kartu za derbi: Hajduk objavio koliko je ostalo neprodanih ulaznica

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Milan Sabic/PIXSELL
20.10.2022.
u 17:53

Hajdukov vjetar u leđa sigurno će biti publika. Poljud će biti pun, na derbiju će biti više od 30 tisuća ljudi. Hajduk je danas oko 15 sati potvrdio da je ostalo manje od tri tisuće neprodanih ulaznica za derbi.

Prva utakmica 14. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama na Poljudu igra se sutra od 18 sati. Derbi između drugoplasiranog domaćina i vodećeg gosta nikad ne razočarava, a pogotovo ne sada kada se momčadi bore za vrh tablice.

Splićani trenutno imaju 26 bodova, osam manje od plavih, ali bi se pobjedom približili na pet i dodatno podigli samopouzdanje za nastavak prvenstva, u koje su mogli ući i bolje. Zagrepčani, s druge strane, ne pamte bolji start u HNL-u, imaju 34 boda i već su pobijedili sve momčadi iz lige, upisavši pritom samo jedan remi. 

U posljednjih pet međusobnih ogleda, Dinamo je slavio dvaput, i to u zadnjem na Maksimiru s 4:1, Hajduk jednom, dok su dva susreta završila remijem. 

Hajdukov vjetar u leđa sigurno će biti publika. Poljud će biti pun, na derbiju će biti više od 30 tisuća ljudi. Hajduk je danas oko 15 sati potvrdio da je ostalo manje od tri tisuće neprodanih ulaznica za derbi.

S druge strane, interes BBB-a za utakmicu nije prevelik. Dinamo je od Hajduka dobio gotovo 1500 ulaznica za derbi, no do sad ih je prodano tek 600-njak. 

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije