Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko postignuće

Joško Gvardiol ušao je u najskuplju momčad svijeta! Pogledajte enormne cifre najboljih nogometaša

KATAR 2022 - Slavlje Joška Gvardiola nakon pogotka Maroku za 1:0
Igor Kralj/PIXSELL
02.01.2023.
u 08:16

Stoper vatrenih i Leipziga prema TM-u vrijedi 75 milijuna eura, čime je uz Diasa najskuplji središnji branič na svijetu

20-godišnji hrvatski stoper Joško Gvardiol je prema uglednom portalu Transfermarkt ušao među najboljih 11 nogometaša svijeta i zauzeo svoje standardno mjesto na poziciji lijevog stopera. Sastavljena je momčad koja je vrijedna čak milijardu i 100 milijuna eura, nalaze se tu zaista fantastična imena među kojima je i naša zvijezda koja će voditi Hrvatsku u bližoj budućnosti. Naravno, ekipu predvode Mbappe i briljantni Erling Haaland u napadu. 

Na golu je ponajbolji svjetski vratar, Realov Thiboaut Courtois, uz Gvardiola na stoperu igra potencijalnih suigrač, Ruben Dias iz Citya dok su bekovska mjesta okupirali Hakimi i Davies. U središnjici veznog reda su englesko otkriće Jude Bellingham te Barcin dragulj Pedri dok su na krilima Saka i Vinicius. 

Courtois je najstariji igrač u momčadi s 30 godina starosti, dok je Dias najmlađi s 25 godina, pred ovim nogometašima je blistava budućnost i očekuje se da će u idućih nekoliko godina vladati svjetskim nogometom. Evo kako grafički izgleda najskuplja momčad današnjice...

Komentara 2

FI
Fijaker13
08:30 02.01.2023.

Dias je najstariji s 25 godina u momcadi u kojoj je Gvardiol s 20godina :)

Avatar southman
southman
08:33 02.01.2023.

Arnold je na desnom beku skuplji od Hakimija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije