Blanka putuje na SP

Joško Vlašić: Koljeno je bolje, a napuknuće se nije proširilo

Blanka Vlašić (1)
Tino Jurić/Pixsell
25.08.2011.
u 10:07

Blanka Vlašić odradila je posljednji trening uoči današnjeg puta na Svjetsko atletsko prvenstvo koje 27. kolovoza počinje u Daeguu (Južna Koreja)

– Magnetska rezonanca pokazala je da je koljeno bolje, a da se napuknuće mišića nije proširilo te da stanje nije gore. Dakle, to su dobre vijesti. Treninzi su ovog tjedna bili slabijeg pa jačeg intenziteta i zasad je sve prošlo bez problema – rekao je Joško Vlašić, Blankin otac i trener.

Za razliku od ostalih naših atletičara te stručnog stožera (Joško Vlašić, Bojan Marinović, Joško Gerželj), Blanka će biti smještena u hotelu, a ne u atletskom selu, kako bi imala potreban mir uoči kvalifikacija.

– Do Blankina nastupa puno će atletičara i atletičarki već završiti svoje natjecanje pa u atletskom selu dođe do malo opuštanja, a Blanki buka nikako ne bi odgovarala – istaknuo je Joško Vlašić.

Jučer je otišla i Lisa Stublić, koja će nastupiti prva od naših. Start maratona je s petka na subotu u dva ujutro po hrvatskom vremenu.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
10:48 25.08.2011.

Osobno mislim da ne treba riskirati. Olimpijada je važnija, a svjetska zlata već imaš. Neka ti je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije