Uoči derbija

Jug se ne smije zatvoriti: Tri žene i muškarac zatražili vaučer!

Torcida, maksimir
Marko Lukunic/PIXSELL
26.11.2013.
u 20:25

A ako ima još onih koji su zainteresirani za vaučer mogu se prijaviti do petka kada Hajduk mora hrvatskom prvaku dostaviti konačan broj i popis putnika

Direktor Dinama Tomislav Svetina najavio je da će se u nedjelju zatvoriti južna tribina ukoliko nitko od Hajdukovih navijača ne bude podnio zahtjev za vaučerom.

Torcida i dalje ostaje pri svom, ne želi se prijavljivati, ali Jug se svejedno ne bi smio zatvoriti. Razlog? Ipak ima zainteresiranih za odlazak na tu utakmicu, a koji su se pridržavali pravila koji propisuju klubovi. Naime, do danas je splitski klub primio četiri zahtjeva za vaučer: prijavile su se tri žene i jedan muškarac, a od toga je samo jedna osoba iz Dalmacije.

A ako ima još onih koji su zainteresirani za vaučer mogu se prijaviti do petka kada Hajduk mora hrvatskom prvaku dostaviti konačan broj i popis putnika.

Što se Torcide tiče, oni će u velikom broju doći u Zagreb, a u tome će im pomoći i Bad Blue Boysi.

>>Boysi Torcidi pomažu da dođe u Zagreb na derbi!

Ključne riječi

Komentara 1

SE
senior
12:11 27.11.2013.

Koji naslov, četiri navijača Hajduka i južna tribina će biti otvorena. Nema problema, smjestiti te tri žene i jednog muškarca na 5 m2 u jednom uglu juga i osigurati sa jednim policajcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije