WTA Chicago:

Jurak i Klepač izborile polufinale

Tennis - Mixed Doubles - Round 1
EDGAR SU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.10.2021.
u 23:36

Šeste nositeljice Jurak i Klepač u četvrtfinalu su, nakon velike borbe, pobijedile druge nositeljice, japansku kombinaciju Shuko Aoyama / Ena Shibahara, sa 7-6(4), 2-6, 11-9

Hrvatska tenisačica Darija Jurak i njena partnerica, Slovenka Andreja Klepač, plasirale su se u polufinale WTA 500 turnira u Chicagu, u konkurenciji parova.

Šeste nositeljice Jurak i Klepač u četvrtfinalu su, nakon velike borbe, pobijedile druge nositeljice, japansku kombinaciju Shuko Aoyama / Ena Shibahara, sa 7-6(4), 2-6, 11-9.

Meč je trajao jedan sat i 41 minutu, a Hrvatica i Slovenka u polufinalu će igrati protiv pobjednica meča u kojem se sastaju Amerikanke Dolehide i Vandeweghe te američko-ruska kombinacija Mattek-Sands i Kudermetova.

WTA Chicago, četvrtfinale: Jurak (Hrv), Klepač (Slo) (6) - Aoyama (Jap), Shibahara (Jap) (2) 7-6 (4), 2-6, 11-9

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije