Dinamo

Jurčić: U ponedjeljak će trening biti na novom travnjaku

maksimir (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/5
07.07.2011.
u 16:39

Radimo u tri smjene i, bude li sve u redu, u nedjelju bi obnova stadiona trebala biti završena, kaže direktor stadiona Sakoman

Čak ni Zdravko i Zoran Mamić ne mogu svoje automobile parkirati pod zapadnu tribinu, radovi u Maksimiru u punom su jeku. Sad se konačno i počeo zelenjeti travnjak, 2400 četvornih metara trave postavljeno je do jučer ujutro, do navečer je trebalo biti postavljeno još toliko.

- Sve bi trebalo biti gotovo u nedjelju - izvijestio je direktor stadiona Miljenko Sakoman koji na stadionu provodi cijele dane, tek na tri-četiri sata ode kući malo odspavati.

- Želim u ponedjeljak navečer trenirati na novom travnjaku, da se priviknemo, pa i u utorak prije Neftčija - kaže Kruno Jurčić.

Valjda će dotad biti gotovo.

- Trenirat ćemo i ne bude li sve postavljeno, i na ovoj trećini koju sad vidimo - kaže Jurčić.

Trener zna da lopta neće odskakati kao na starom travnjaku, trava se neće još primiti za podlogu. No, neće se ni micati.

- Neće se primiti 20-ak dana, ali zadnji put kad smo mijenjali travnjak nije bilo opasnosti od ozljeda, pa svaka je bala trave teška pola tone - kaže Sakoman.

Jurčić je jučer odradio prvi trening u Maksimiru nakon povratka iz Slovenije, pokušava igrače priviknuti na visoke temperature.

Cufré je radio posebno, s Bišćanom, no nije ništa ozbiljno, trebao bi biti spreman za Neftči. A Rukavina je, nakon problema s potrbušnicom, jučer trenirao s momčadi.

Dinamov trener priželjkuje veliku potporu navijača u srijedu.

- Prema mojim informacijama, zanimanje za utakmicu je veliko. I ti talentirani dečki zaslužili su podršku, neki od njih prvi će put igrati u takvom ambijentu, europsku utakmicu. Za razliku od moga prošlog mandata, neki igrači koji su bili zasićeni klubom i ligom radili su probleme, a ovi dečki žele raditi - rekao je Kruno Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:39 07.07.2011.

Nadam se da ce ekipa i stadion na nesto liciti.

KI
kiwi2
20:19 07.07.2011.

. Eh, taj Jurčić, buljooka munja i \"stručnjak\". Niko drugi više ni neće sa Šmrkačem. Dinamo VIŠE NIKADA neće biti pravi klub... mislim, dok ne odu Mam\'ći, Bariš\'ći i Markov\'ći.

KL
klubuhb1
22:24 07.07.2011.

nadam se da če trava izdržati bar do prolječa jer dinamo sigurno neče ni dve E tekme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije