HAJDUK

Jurica Vranješ sve bliži Poljudu

30.05.2003.
u 00:00

Hajduku su odlasci veći problem od dolazaka, ali pravih kupaca nema

SPLIT - Trima važnim osobama u Hajduku postavili smo ista pitanja. Podastrli smo im popis igrača s kojima pregovaraju, odnosno nekakvu listu nogometaša za koje se Hajduk zanima.

Lučić, Hrman, Bubalo, Rukavina, Blatnjak, Skočibušić. Prva dva izvora, koje ćemo ostaviti anonimnima, kimnuli su glavom.

Na kraju smo popis iznijeli sportskom direktoru Ivici Šurajku.

- Lučić da, Blatnjak da, za Hrmana smo zainteresirani, s Bubalom se redovito čujem, s Rukavinom postoji neka opcija - rekao je Šurjak.

Kada je red došao na Skočibušića, samo je odgovorio:

- Nemojmo sada govoriti o imenima.

Kao da i mi ne znamo zbrajati. Neretljak je na izlaznim vratima, a Skočibušiću, koji igra na istome mjestu, istekao je ugovor s Rijekom.

Dva plus dva i eto Makaranina u Poljudu.

Nije Šurjaku baš bilo drago pričati o dolascima. Sezona još nije gotova, a i ne zna se što je s njegovim ostankom u Poljudu.

- Ugovor mi traje do 31. srpnja, ali za mene istječe nakon finala Kupa. Predsjednik Grgić mi je najavio da ćemo razgovarati u ova dva dana - kaže Šurjak.

Ipak, glavna poljudska tema stiže iz Njemačke. Splićani bi mogli dobiti pojačanje iz Bayera.

Premda je to nedavno opovrgnuo, pouzdano znamo da bi Jurica Vranješ rado, kao Rapaić (za minimalnu plaću), odigrao jednu sezonu u Hajduku, uz uvjet da može kamo i kada god hoće. O tomu svi mudro šute, ali to i ne opovrgavaju. Spominje se i povratak Ivana Bošnjaka koji preko Libije, Ukrajine i Belgije nikako da se usreći.

Hajduku su odlasci veći problem od dolazaka. Eksponati su u izlogu, čak su i kvalitetni, ali pravih kupaca nema. Sve neki "kibiceri".

- Konkretne ponude ni za jednog igrača nema. Interesenata ima, ali to je sve - kazao je Šurjak.

Ozren MARŠIĆ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije