TALIJAN OBJAVIO

Jutarnja 'bomba' slavnog novinara: 'Slijede ključni sati za Luku Modrića, uskoro će se znati baš sve'

UEFA Champions League football match - Real Madrid vs Bayern Munich
Foto: Alberto Gardin/IPA Sport / ipa-agency.net
1/2
13.05.2024.
u 07:58

Poznato je, Modrić i Real već neko vrijeme produljuju ugovor godinu za godinom, a tako bi moglo biti i ovoga puta, iako za Modrića već postoje ponude i upiti s raznih krajeva svijeta - od Saudijske Arabije, MLS-a do Dinama

Nogometaši madridskog Reala proslavili su ove nedjelje na gradskim ulicama naslov španjolskog prvaka. Odlučeno je tako iz kraljevskog kluba uoči same završnice sezone u kojoj će još jednom, po 15. put u klupskoj povijesti pokušati doći do krune europskog prvaka. Pred Realom je dvoboj protiv dortmundske Borussije, 1. lipnja na londonskom stadionu Wembley.

Upravo bi se do tog dvoboja mogla znati budućnost Luke Modrića u redovima kraljevskog kluba. Modrić je dio Reala od 2012. godine, a već se pisalo o tome da bi se uskoro trebao održati sastanak na kojem će predsjednik kluba Florentino Perez predočiti kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije ponudu za produljenje suradnje na još jednu godinu. Poznato je, Modrić i Real već neko vrijeme produljuju ugovor godinu za godinom, a tako bi moglo biti i ovoga puta, iako za Modrića već postoje ponude i upiti s raznih krajeva svijeta - od Saudijske Arabije, MLS-a do Dinama.

- Ključan je tjedan za nekoliko Realovih igrača, ključni sati za odluku o njihovoj budućnosti. Kao što sam jučer napisao, slučajevi Kroosa i Modrića još su otvoreni. Iako je bilo prethodnih dogovora u ožujku, svašta se još može dogoditi. Nacho će otići... Više o svemu uskoro - napisao je Fabrizio Romano.

Slavnog talijanskog novinara na Twitteru prati preko 20 milijuna ljudi, a zasigurno je da će se kod njega, ako već ne u službenim kanalima Reala naći i pokoja nova informacija o statusu Luke Modrića za sljedeću sezonu. U Realu, nekoliko je to puta naglašavao, želi završiti karijeru, a tek ostaje za vidjeti hoće li se to i ostvariti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije