S inozemnih terena

Juventus prosuo dva boda protiv davljenika, debitirao Pranjić

'15.08.20125., Split - Nogomet, Hrvatska - Svicarska. Prijateljska utakmica povodom jubilarne proslave 100 godina HNS-a. Danijel Pranjic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Čagalj/Pixsell
26.01.2013.
u 23:15

Bivši hrvatski reprezentativac nastupio je po prvi put u dresu Celte iz Viga u domaćem remiju s Real Sociedadom (1:1). U igru je ušao u 56. minuti.

Iako 22. kolo talijanske Serie A nije potpuno (odigrane su tek dvije utakmice), već imamo iznenađenje kola. A za njega se pobrinuo aktualni prvak Juventus koji je na domaćem terenu s davljenikom Genoom odigrao tek 1:1. Domaćine je u vodstvo doveo Quagliarella u 54. minuti, a pogodak za izjednačenje zabio je Boriello u 68.

Propustio je tako torinski klub kapitalizirati domaći posrtaj Lazija, koji je izgubio od Chieva 0:1. Jedini pogodak na utakmici djelo je Paloschija iz 61. minute.

Poredak: Juventus 49, Napoli 43(-1), Lazio 43...

Danijel Pranjić debitirao je u dresu Celte iz Viga. U prvoj utakmici nakon posudbe iz lisabonskog Sportinga bivši je reprezentativac u igru ušao u 56. minuti u domaćem remiju sa Real Sociedadom (1:1) u 21. kolu španjolske Primere. Povela je Celta u 32. minuti preko Krohn-Dehlija, ali su gosti izjednačili ubrzo nakon što je ušao Pranjić. U 59. je konačnih 1:1 postavio Elustondo, a prije toga je kod Celte u 49. minuti zbog drugog žutog isključen Fernandez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije