KOMENTAR

Kada su ga svi otpisali, Hajduk je preokrenuo stvar: Ništa se ne može mjeriti s ovim

20.04.2022.
u 23:05

Torcida je bila raspjevana, kao u neka davna vremena kada je nogometna emocija imala posebno značenje. Sinoć su Splićani spokojno usnuli, uvjereni da san o naslovu prvaka još živi. Sretni jer je momčad Hajduka, nakon dugo vremena, uspješno položila jedan od najvažnijih ispita zadnjih nekoliko godina

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
07:36 21.04.2022.

nije hajduk ništa preokrenuo jer je igrao loše...jedino može zahvaliti kopiću koji je po 3x pokazao da je jako loš trener i da sa dosta boljim igračima koje ima od hajduka, ne može ga dobiti!

SU
Suomi
06:32 21.04.2022.

Jankovic i tebe odmah za glavnog managera.. bas si strucnjak za nogomet. Mozes navojati za koga hoces, ali kao novinar budi neutralan i pisi strucno, ako znas. Ako ne preseli se u rubriku -Izvjestaj sa trznica-

CE
centirion
01:21 21.04.2022.

Čestitke Hajduku !❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije