Igor Tudor

Kada uprava promijeni tri trenera u sezoni, onda bi mogla i sebe

Igor Tudor
Marko Lukunić/PIXSELL
01.03.2014.
u 11:04

- Dolazak Elvisa Scorije sigurno će mobilizirati Slaven Belupo, uvijek je tako kad dođe novi trener. On je nogometni znalac, sigurno će Slaven biti taktički odgovoran

Priča o gostovanju Slaven Belupa kod Hajduka vrlo je jednostavna. Hajduk je u seriji pobjeda, tri iza redom su na Tudorovom kontu. Mladi Hajdukov trener želi nastaviti taj niz.

- Logika je da se očekujemo pobjedu, imamo pozitivan niz - rekao je Tudor.

Slaven Belupo stiže u velikoj krizi, ali s novim trenerom. Na klupu je sjeo Elvis Scoria, koji se u Poljudu u pravilu predstavlja u dobrom trenerskom svjetlu.

- Dolazak Elvisa Scorije sigurno će mobilizirati Slaven Belupo, uvijek je tako kad dođe novi trener. On je nogometni znalac, sigurno će Slaven biti taktički odgovoran, bez puno prostora između linija. Ali, u ovoj utakmici sve ovisi o nama, želim da moja momčad uđe punim gasom - kazao je Tudor.

Scoria je treći trener ove sezone, koji je sjeo na klupu Slaven Belupa. Može li napraviti taj pozitivni šok?

- Kad uprava promijeni tri trenera u sezoni onda ona mora promijenti sebe, to je moje mišljenje - jasno će Tudor.

Zadovoljan  je stanjem svoje momčadi, posebno nakon pobjede u Zagrebu nad Lokomotivom.

- Ta ulazi u top tri utakmice otkako sam ja trener Hajduka, to je primjer nogometa kakvog bih ja želio igrati stalno. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama biti blizu. U te top tri spada ona pobjeda 3:0 nad Splitom, možda i ona nad Dinamom - kazao je Tudor.

Ojačao mu je napadački kadar. Vraća se Marko Bencun, bit će na klupi.

- Veseli me povratak Bencuna na klupu, oporavio se Basha, najvjerojatnije će na klupi biti i Tima (Uzbekistanac Abduholikov,nap.a.). U ofenzivnom dijelu sad imamo više rješenja, dobro napreduje Mijo Caktaš, on je važan igrač našeg tima, jedan od stožernih igrača - rekao je Tudor.

Naravno, pogledao je u nebo, nada se da neće biti kiše. Njegovom Hajduka odgovara suho vrijeme.

- Važan nam je travnjak. Želim što bolji, a ne da ga neki namjerno uništavaju. Imali smo ove sezone slučajeva da su neke momčadi namjerno uništavale travnjak uoči utakmica s nama, jer znaju kako igramo - zaključio je Tudor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije