POTENTNI STOPER

Kako će izgledati Dinamova obrana u Ligi prvaka? Jedno ime nameće se kao Bjeličino iznenađenje

Zagreb: Nenad Bjelica pozdravio navijače i igrače Lokomotive uoči početka utakmice Dinama i Lokomotive
Igor Kralj/PIXSELL
30.09.2024.
u 15:30

Bjelica je pred ovaj susret s Lokomotivom u kojem je slavio s 5:1 imao problema i sa stoperima. Theophile i Mmaee koji su dosad bili više-manje standarndi stoperski par, bili su ozlijeđeni, već duže nema Perića i Perkovića koji još nisu u punom pogonu nakon ozljeda, očekivalo se da će to 'zakrpati' Ristovski i Bernauer, no Bjelica je odlučio dati priliku Raulu Torrenteu.

Nikome nije bilo lako pogoditi s kojim će sastavom Nenad Bjelica krenuti u svoj novi debit na klupi Dinama. I dijelom je i iznenadio, uostalom kva reprezentativca Marko Pjaca i Petar Sučić krenuli su na klupi. Uz to Sergeju Jakiroviću se zamjeralo da previše vjeruje takozvanim senatorima, Ristovskom, Ademiju i Petkoviću, pa i kad nisu bili u najboljoj formi, a eto, i Bjelica je krenuo s njima.

Bjelica je pred ovaj susret s Lokomotivom u kojem je slavio s 5:1 imao problema i sa stoperima. Theophile i Mmaee koji su dosad bili više-manje standarndi stoperski par, bili su ozlijeđeni, već duže nema Perića i Perkovića koji još nisu u punom pogonu nakon ozljeda, očekivalo se da će to 'zakrpati' Ristovski i Bernauer, no Bjelica je odlučio dati priliku Raulu Torrenteu, 23-godišnjem Španjolcu koji se dosad nije naigrao, kod Jakirovića je igrao par minuta protiv Istre i 90 protiv Gorice, te kod Sandra Perkovića bio starter u kupu kod Banjola.

VEZANI ČLANCI:

Torrente je vrlo zanimljiv igrač, perspektivan, ali još nije gotov igrač, treba s njim još raditi – rekao je jednom prilikom Jakirović.
Eto, Bjelica ga je gurnuo u vatru u paru s Bernauerom koji stalno igra promjenjivo, od utakmice do utakmice, pa i iz minute u minutu. Torrente je morao bolje reagirati kad je Luka Vrbančić smanjio vodstvo plavih, ali se onda još kako iskupio i postigao u završnici susreta dva pogotka. 

To su mu bili prvijenci za Dinamo, ali ne samo to.
- Gledao sam snimke utakmica mojih igrača, tražio sam neki Torrenteov pogodak i nisam ga našao je ovo su mu bili prvi pogoci u seniorskoj karijeri – rekao je nakon Lokomotive Bjelica.

Dečko koji je došao iz Granade i ima nastupe protiv velikana kao što su Real Madrid, Barcelona i Atletico, mogao bi u srijedu zaigrati u, za njega, zacijelo najvećoj utakmici, u Ligi prvaka. Vidjet ćemo kako razmišlja Bjelica, u konkurenciju bi se trebao vratiti Theophile pa očekujemo da će on igrati, a drugog stopera Bjelica bi mogao potražiti između iskusnijeg Bernauera i potentnijeg Torrentea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije