MOGLO JE BITI GUSTO...

Kako je Mamić uplašio dinamovce: Srećom, imamo dobru vijest...

Dinamo i Rijeka sastali se u 24. kolu HT Prve lige
Marko Prpic/PIXSELL
07.03.2021.
u 21:40

Nedostaje milijune vrijedan stoper - mladi Joško Gvardiol. Gdje je? Što mu je?, zapitali su se dinamovci. Imamo dvije stvari za reći na to, jednu lošu i jednu dobru

Dinamo je na Maksimiru protiv Rijeke u sklopu 24. kola Prve HNL slavio rezultatom 2:0. Strijelci su bili Ivanušec u 27. i Oršić u 65. minuti, a pobjeda domaćina nije bila upitna niti u jednom trenutku, unatoč dobrom otporu Rijeke kojoj je na klupi novi trener - Goran Tomić - donedavni strateg Lokomotive. 

Iako ih u četvrtak čeka odlazak u London i utakmica s tamošnjim velikanom Tottenhamom kojega predvodi jedan jedini Jose Mourinho - The Special One, Mamić nije štedio svoju momčad. Na travnjak su istrčali najbolji. 

Među prvih 11: Livaković - Ristovski, Lauritsen, Theophile, Leovac - Jakić - Ivanušec, Majer, Ademi (c), Oršić - Petković. Zamjene: Zagorac, Čabraja, Tolić, Burton, Mišić, Franjić, Atiemwen, Gavranović i Kastrati. 

Tako je danas izgledao popis dinamovaca. Sva oružja Zorana Mamića. Sva, osim jednog. Nedostaje milijune vrijedan branič - mladi Joško Gvardiol. Gdje je? Što mu je?, zapitali su se dinamovci. Imamo dvije stvari za reći na to, jednu lošu i jednu dobru. 

Loša je da se radi o ozljedi i to kvadricepsa koju je Joško zadobio na jučerašnjem treningu, a dobra je da je ozljeda lakša i da ga je Mamić s popisa izostavio preventive radi. Dakle, da se zaključiti kako će skorašnji 'Nijemac' nastupiti u četvrtak protiv Spursa na sreću svih simpatizera modroga kluba. 

25.02.2021., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Europska liga, uzvratna utakmica sesnaestine finala, GNK Dinamo - Krasnodar. Bruno Petkovic, Zoran Mamic, Josko Gvardiol Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regović / PIXSELL

Doduše, dobar je posao danas odradila momčad Dinama i bez Gvardiola, ali njegov doprinos momčadi i doza sigurnosti su neosporni pa je veliki plus bude li Dinamova liječnička služba uspjela zacijeliti ozljedu do četvrtka i Mamić bude imao na raspolaganju dragulja sa Srednjaka.

Komentara 3

FR
freeshooter
22:16 07.03.2021.

Mi nemamo ama baš nikakav imperativ, i uz poraz smo dobitnici, od nas nitko ne očekuje pobjedu i prolaz, nitko ne vjeruje, do nas samih, mi smo ti koji vjerujemo u snagu današnjeg dinama, ekipu i Zokijevo vodstvo, i hrabrosti da ide na pobjedu protiv svakog i ugradi taj pobjednički mentalitet u dečke, time najvažnije, i dečki su sada svjesni te svoje snage i time željni tog uspjeha, i željni tog iznenađenja, zato vjerujem u veliki rezultat , ova ekipa to može, ovaj trener zna...idemo dalje, do kraja...ale ale dinamo ale...

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
17:30 08.03.2021.

Na srećuvsvih Dinamovaca i na nesreću prčijaša (svastičara).

DU
Deleted user
11:17 09.03.2021.

Is'sa ti Boga, kad ce već jednom ovaj mlađi Maminjo završiti u prdekani ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije