NOVO PRAVILO

Kako je to moguće? Iran protiv Engleske napravio šest izmjena

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - England v Iran
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
21.11.2022.
u 18:18

Zbog čestih slučajeva potresa mozga kod igrača, treneri imaju pravo na dodatnu zamjenu ako se pojavi sumnja na takvu vrstu ozljede.

Engleska nogometna reprezentacija svoj nastup na Svjetskom prvenstvu otvorila je uvjerljivom pobjedom protiv Irana (6:2). 

>> VIDEO: Novinari i urednici Večernjeg lista iz studija u specijalnoj emisiji

Zanimljivo je da su Iranci, osim šest primljenih golova, napravili i šest zamjena igrača, u odnosu na dosadašnjih dopuštenih pet. Riječ je o novom pravilu FIFA-e, uvedenom za SP u Kataru.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

Zbog čestih slučajeva potresa mozga kod igrača, treneri imaju pravo na dodatnu izmjenu ako se pojavi sumnja na takvu vrstu ozljede.

Izmjena se tretira kao nužna, što je reprezentacija Irana iskoristila da uvede šestog člana klupe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije