Osvojio sve u klubu

Kakva čast: Ivan Rakitić postao je kapetan Seville

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
22.07.2013.
u 16:41

Izabrali su ga na turneji u Kolumbiji, a zamjenici će mu biti Fazio, Navarro i Reyes

Ivan Rakitić prije dvije i pol godine stigao je u Sevillu i nije mu dugo trebalo da osvoji srca navijača. Postao im je miljenik, a svaki put kad se spominjalo da će ga klub zbog teške financijske situacije prodati, oni bi negodovali. A naš je reprezentativac, očito, osim navijača postao i miljenik suigrača pa će ove sezone postati kapetan Seville.

Naime, Marca piše kako je baš hrvatski veznjak dobio tu veliku čast. Izabrali su ga na turneji u Kolumbiji, a zamjenici će mu biti Fazio, Navarro i Reyes.

Od naših reprezentativaca takvu čast da budu kapetani u nekom stranom klubu imaju samo Darijo Srna u Šahtaru i Stipe Pletikosa u Rostovu.

>>Ivan Rakitić postao otac kćeri Althee

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije