JAKA BIJOL

Kakve pohvale Vlašiću: 'Nikola je najbolji s kojim sam igrao!'

Serie A - Atalanta v Torino
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/4
17.01.2023.
u 20:36

- U Torinu se vidi taj njegov talenat, pogotovo nakon što se nije snašao u Premier ligi, međutim, u Italiji je postao još jači. Iskreno jako bi volio da potpiše za Torino i ostane u Italiji - rekao je slovenski reprezentativac, njegov nekadašnji suigrač iz Moskve.

Nikola Vlašić (25) sezonu provodi na posudbi u Torinu. Krilni napadač, koji je inače igrač londonskog West Hama, nastupao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je Hrvatska osvojila treće mjesto. Solidan je u Italiji, u 18 ligaških nastupa zabio je četiri pogotka i dodao dvije asistencije, čime je podsjetio na predstave iz moskovskog CSKA.

Slovenski reprezentativac Jaka Bijol, koji je s Vlašićem u Rusiji svlačionicu dijelio tri sezone, prokomentirao je njegovu formu.

- Nikola Vlašić je najbolji od onih s kojima sam igrao u CSKA. Ne samo u klubu, Nikola je bio među najboljima koji je igrao ne samo za klub već i u ruskom prvenstvu općenito. U Torinu se vidi taj njegov talenat, pogotovo nakon što se nije snašao u Premier ligi, međutim, u Italiji je postao još jači. Iskreno jako bi volio da potpiše za Torino i ostane u Italiji - rekao je za Russian Postn.

Torino predvođen trenerom Ivanom Jurićem ozbiljno razmišlja o opciji otkupa ugovora bivšeg igrača Hajduka. Vlašić prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna, a West Ham ga je u ljeto 2021. platio 30 milijuna eura. Klub je na tablici deveti s 23 boda.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 2

KI
kizz1
21:20 17.01.2023.

Ovom se otkačila neka žica u glavi

DU
Deleted user
20:50 17.01.2023.

Ako je Vlašić najbolji kakvi su tek oni najgori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije