ČEKA GA KAZNA

Kalinić ipak odbio put u Hong Kong

Nikola Kalinić (1)
PA/Pixsell
25.07.2011.
u 11:43

Hrvatski napadač nezadovoljan je jer su šefovi Blackburna udvostručili cijenu za njega i ne puštaju ga u ukrajinski Dnjipro.

Hrvatskim reprezentativcima ovoga ljeta očito nisu suđeni transferi, jednake probleme kao Modrić ima i Nikola Kalinić. Solinjan silom želi napustiti Blackburn, pa je odbio otputovati na pripreme u Hong Kong. Menadžer Steve Kean jučer ga je zamolio da sjedne u avion i priključi im se naknadno, no Kalinić ga je hladno odbio, piše Mirror.

Zbog toga što prije pet dana nije ušao u avion, Kalinić je kažnjen oduzimanjem 60.000 funti, a sad bi mogao ostati bez još novca.

– Nikola je diskreditiran u Blackburnu. Želi otići jer zbog toga što ne igra u klubu, izgubit će mjesto u reprezentaciji. Razgovarao sam s Keanom prije tri mjeseca i hvalio je Kalinića kao da je uvjerljivo najbolji u klubu. A nakon toga nije ga do kraja sezone niti minute stavio u igru. Dosta nam je toga – poručio je Kalinićev agent Tomislav Erceg, koji ima ponudu Dnipra vrijednu šest milijuna funti.

Za isti je iznos Kalinić prije dvije godine došao iz Hajduka, no problem je što Blackburn za njega sada želi dvostruko!

Engleski prvoligaš polako je počeo shvaćati da na Kalinića ne može računati u budućnosti, pa je navodno počeo pregovarati s napadačem Schalkea, Španjolcem Raulom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije