POTOP U KAZAHSTANU

Kapetan Hajduka Kalinić nakon bolnog poraza: Ovo je velika sramota, želim se ispričati navijačima

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Sanjin Strukic/PIXSELL
29.07.2021.
u 22:26

- Želim se ispričati svim navijačima Hajduka na ovih ružnih 120 minuta.

Hajdukov poraz nad Tobolom (1:4) u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige odzvanja jer je bio neočekivan, neugodan i potresan u svakom smislu. Ne samo za navijače već i za trenera Jensa Gustafssona te njegove igrače.

- Teško je shvatiti i objasniti kako se dogodilo toliko loših stvari tijekom jedne utakmice - kazao je Gustafsson pa nastavio:

- Imali smo kontrolu utakmice do prvoga gola, totalnu kontrolu utakmice. Nesretno smo primili taj prvi gol, pokušali smo mijenjati strukturu igre, ali smo primili i drugi gol... Dogodilo se puno loših stvari. Na koncu su oni slavili, a nama ostaje veliko razočaranje. Nikad nam se ovo nije smjelo dogoditi... Moramo naći načina da nastavimo dalje nakon ovoga velikog razočaranja.

Iskusni vratar Lovre Kalinić bio je ipak konkretniji u ocjenama.

- Ovo je velika sramota, kako za mene osobno, tako i za ostatak ekipe. Nedopustivo je jednoj ozbiljnoj momčadi da se događaju takve rupe u igri, toliko neodgovornosti. Moramo se izdignuti iz svega i nastaviti raditi. Nisu stvorili nijednu ozbiljnu šansu, a izbacili su nas iz Europe - izjavio pa se okrenuo navijačima:

- Krenut ću od sebe, kao kapetan i lider moram dati puno više. To ću i napraviti. I želim se ispričati svim navijačima Hajduka na ovih ružnih 120 minuta. Moramo dignuti glavu i u nedjelju pobijediti Šibenik.

Komentara 33

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:17 29.07.2021.

Ama hajde Lovre, ne ocajavaj! Otkad je onaj zlocesti Mamic uzeo Hajduka "na zub" pa im ne dozvoljava ni da se priblize tituli prvaka Hrvatske, Hajduk je imao cudesan niz i u Europi... Shelbourne, Dila Gori, Gzira, evo sada i ovaj Tobol!!! Nisu pomogli ni udarci sakom u potiljak iz punog trka, pokusaj atentata, montirani sudski proces i izgon iz Hrvatske... Hajduk se i dalje ne moze nositi ni sa petorazrednim europskim momcadima! I to ce tako i ostati sve dok za svoj jad i bijedu budu trazili imaginarne krivce u tudjem dvoristu... i dok u Europi budu igrali na racun rezultata drugih klubova a ne svojih. Oni samo srozavaju ugled i koeficijent hrvatskih klubova, bilo bi vrijeme da se odreknu takvih poklona i puste klubove koji se bave nogometom da igraju u europskim natjecanjima...

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
23:11 29.07.2021.

Sud su i prije 01.08. gotovi s Europom...prije su trajali do V.Gospe

RO
roland
22:36 29.07.2021.

Nemoj se ispričati navijačima. Nego uplati 2 mjesečne plaće iz Hajduka za socijalne slučajeve u Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije